PROFILO - Kristina

Recensioni (36)

www.boligportal.dk

Dejligt overskueligt, men alt for dyrt!

Plusser:
Overskueligt
Man kan både søge på præcise behov OG skrive en søge-annonce.
Minusser:
Som boligsøgende kan det være nødvendigt at melde sig ind i diverse boligselskaber OG købe abonnement hos Boligportalen. Synes det er forfærdeligt, at det skal koste en så meget at være boligsøger - en flytning i sig selv er hundedyr!

Men tak til Boligportalen, hvor det lykkedes os at få den bolig vi snart flytter ind i :)

venerdì 1 giugno 2012

Risposta da BoligPortal.dk

Kære Kristina,

Tillykke med jeres nye bolig og tusind tak for den gode anmeldelse.

BoligPortal.dk samarbejder dagligt med mange private samt professionelle udlejere. For at øge udbuddet af udlejeannoncer og hermed muligheden for at finde en bolig har BoligPortal.dk ligeledes valgt at samarbejde med diverse boligselskaber.

Med venlig hilsen
Katrine Ballarín, BoligPortal.dk

Gyldendals Bogklub

Egentligt ikke så billigt og hold da helt k... hvor er de....

langsomme med lerveringen! De skriver, at man modtager bøgerne indenfor 14 dage (hvilket i sig selv er en ekstrem leveringstid) Jeg sidder nu på 14. dagen for min betilling, stadig uden bøger.... når de er modtaget, har jeg købt for min kvote og er SÅ klar til at melde mig ud!!!!

Elgiganten.dk

Dejligt at man med en smule tålmodighed kan spare fragten

Jeg bestilte en dvd-box (den var billigst hos Elgiganten) og istedet for at modtage den efter et par arbejdsdage, kunne jeg spare fragten ved at vente 3-4 arbejdsdage - det er en god service og varen er i fin stand :)

Thissocks

This (do not) socks

Fantastisk side - fantastisk spændende og anderledes udvalg! Kunne slet ikke vælge, så købte fire par i første omgang - de kom hurtigt og er super fede - glæder mig til at tage dem i brug :)
Det er ikke sidste gang jeg skal handle på denne side :)

123hjemmeside

IT for Dummies

nemt, billigt og ligetil...alle kan oprette en 123hjemmeside!
Ok udvikling/fornyelse og ens forslag bliver hørt...siden kunne dog godt have lidt flere muligheder på det grafiske område...der er flest valgmuligheder indenfor dyr og barnlige sjæle og ikke så meget på det stilrige kreative udseende.
Fantastisk, at man kan rykke betalingen på abonnementet ved hjælp af bannerboks :)

SmartCap.dk

tilfreds

modtog en mail om at "jeg havde modtaget varen" dagen før jeg egentligt modtog varen - synes det var lidt underligt og fik et lidt kort for hovedet svar, da jeg tog kontakt til dem, men ellers var tidsrammen og varen upåklagelig.

Rockabilly Style

Har indtil videre kun bestilt én gang, men...

....det er ikke den sidste!
Lækkert udvalg og ikke mindst på størrelse siden, så tusind tak for, at os, der har lidt ekstra om maven også kan finde smukke 50'er kjoler :)
OG nem og hurtig levering - er super tilfreds og denne Rockabilly-side er min nye favorit :)

Butik Lykke

Total ynglingsbutik!!

Butik Lykke er en butik du må kende! Fantastiske lækre tøjmærker, fede stilletter/støvler, brugskunst for enhver og det skønneste serviceminded personale, der har forstand på varerne i deres butik og på moden i det hele taget.
Vil du være et skridt foran moden eller blot hoppe i de total uundværlige basis varer, så skal du ofre tid i Butik Lykke!
Jeg giver den mine bedste anbefalinger!

STOF OG STIL

Dejligt stort udvalg

Stof og stil har et dejligt stort udvalg - de giver dog ikke mængderabat, hvilket jeg godt synes man kan, når vi snakker voldsomt mange meter osv. Derfor "kun" fire stjerner.

Bravo Tours

God service

Har altid rejst bedst når det har været med Bravotours. Der er en høj service og som de selv reklamere med, er de til at kommunikere med :)

DBA - Den Blå Avis

Dejligt, nemt og effektivt

Dejligt, nemt og effektivt, både når man søger noget og når man selv kun bruger gratis annoncer :)

Gamle Ole ritiene questo recensione utile

Arkadensfysioterapi

De dygtigste og mest professionelle findes der

Kan klart anbefale Arkadens Fysioterapi. De har mange førende fys'er ansat og man kan trygt overlade sin behandling til dem :)

Aalborg

Tjaaaa

Brug nogle flere penge på de socialt udsatte - stå ved det, der virker i stedet for at rykke eksempelvis anbragte unge rundt i manegen - det forhindrer udviklings- og behandlingsarbejdet og det koster staten/Kommunen langt flere penge i længden!
Lad være med at ansætte folk, der ikke tænker længere end næsetippen, når det kommer til eksempelvis vejbelægningen af Boulevarden - vi er mange, der fra begyndelsen af sagde, at det ikke ville virke og se et pengespild!
Men tak for hjælpen med både syge-dagpenge og revalidering (selv om det system kræver sin mand, at udholde. Med andre ord, du skal være stærk for at være syg)

Telia

Telia har gjort det for mig siden det hed Mobilix

Har fulgt Telia trofast gennem mange år og jeg synes de har et bredt udvalg indenfor rimelige priser. Ved der er et par selskaber, der er billigere ift. mit behov, men så længe Telia servicere mig som trofast kunde, så skifter jeg ikke selskab.

mercoledì 18 gennaio 2012

Risposta da Telia

Hej Kristina,

Mange tak for din positive tilkendegivelse.

Dejligt at læse du har været kunde herinde så længe. Vi forsøger altid at tilpasse vores produkter og løsninger, det aktuelle markedet således vi altid kan imødekomme kundernes efterspørgsel.

Måtte der opstå nogen spørgsmål undervejs sidder vi altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på vores Facebook side "Telia i Danmark", på 80404040 eller via mobilprivat@telia.dk

Venlig hilsen
Tobias Thomsen
Telia kundeservice

PointShop.dk

Gratis ting er nice, men de holder sig ikke helt til reglerne

Når man svarer på et spørgeskema skal man sige ja tak til at modtage mails fra det pågældende firma. Heldigvis kan man efter modtagelsen af første mail afmelde dette igen. Man kan også vælge til og fra om man vil ringes op af en sælger - DETTE ER SOM SAGT VALGFRIT, Men det er det så ikke alligevel, for da jeg først blev medlem af Pointshop, besvarede jeg nok 50 spørgeskemaer, hvor jeg i alle sikrede mig, at sige nej tak til opkald, MEN jeg blev kimet ned og måtte til sidst ud i en masse løgne for at blive slettet i sælgernes database og de her irriterende opkald ophørte!
I skal ikke lave dette til en mulighed, når det ikke er det og jeg har ikke svaret på et eneste spørgeskema siden!

Carstens Dyrehandel

Den bedste dyrehandel!

De elsker dyr og de har forstand på dem - så er der vel ikke mere at forlange af en dyrehandel :)

Panduro Hobby

Hvorfor skal jeg bestille for 200kr. når jeg også betaler forsendelse?

Elsker Panduro - de har nærmest alt, MEN alt skal findes på deres hjemmeside og der skal man bestille for 200kr. for at få det tilsendt. For det første skal jeg betale porto, så hvorfor et krav om bestillingsbeløb? For det andet sender de ikke længere til døren, men kun til posthuset, hvilket betyder jeg betaler 50kr. for selv at hente min pakke i en "butik"...
Det er ikke ok service :(

Ejner Hansene Helle DG ritiene questo recensione utile

GRISOGKO.dk

Lækkert kød, men prisstigningerne giver dumpe-point

Virkeligt lækkert kød, fantastisk med levering til døren og i vakuum-pakket emballage, MEN de der prisstigninger gør altså at det ikke længere kan betale sig, som i overhovedet! Der er lige så meget lækkert kød i supermarkederne og det er ofte på tilbud, så man næsten kan få to pakker kød for én pakkes pris hos Gris og Ko...

venerdì 20 gennaio 2012

Risposta da GRISOGKO

Hej Kristina

Tak for dit indlæg. Det er dejligt at høre, at du både synes godt om kødet, indpakningen og leveringen.

Da du ikke kommer med nogle konkrete eksempler, er det lidt svært for os at modbevise din påstand. Vi mener dog selv, at vi er fuldt konkurrencedygtige på prisen, hvis man sammenligner normalpriser med normalpriser og tilbud med tilbud.

Herudover er det vigtigt at forholde sig til kvaliteten, fedtprocenten, indpakningen m.m., for at sammenligningen bliver reel. Rigtig mange foretrækker fx, at deres kød er pakket i handy portionspakker med etiketter, så de er lige klar til at lægge i fryseren, mens andre holder af selv at pakke fx 3 kg hakket oksekød fra supermarkedet om i mindre portioner.

Med et abonnement hos Grisogko.dk har du i øvrigt mulighed for en ekstra rabat på hverdagspakkerne, ligesom du sparer fragten på alle andre varer, når du er abonnent, så det er også noget, du må tage i betragtning, når du sammenligner vores priser med andres.

Vi håber, du vil tjekke priserne en ekstra gang, og det vil glæde os fortsat at levere friske slagtervarer til dig.

Bedste hilsner
Tina
Grisogko.dk

Asos

Lige så meget fedt som der er grimt

Elsker Asos - billige fede og anderledes ting :) Meget lang leveringstid og dyrt i forsendelse, men det er det værd :)

Bubbleroom

Både og...

har bestilt en kjole én gang - fik den og den var præcis som den skulle være, men det tog mig meget langt tid at bestille den for der var hele tiden problemer med den danske udgave af siden. - Den opdaterede konstant, hvilket gav en hel del ventetid. Har tjekket siden efterfølgende med samme resultat...

Interflora

Alt for dyrt

Ville sende folk mange flere blomster til døren, hvis det var billigere - det er ALT for dyrt.

Burgerking

Bortset fra urin, der løber ned af væggen...

...så slår Burger King Mc Donalds med flere længder - det minder bare mere om en rigtig burger, når det nu skal være junk - og total farvorit på tømmermændsdagen!
Tror heller ikke, at en Burger Kings burger ligner sig selv efter 3 år...

Netto

Elsker Netto

Rod rod og atter rod, men hvad man dog ikke kan finde i Netto. Der er som regel også underholdning, da alle slags mennesker handler der og billigt det er det f..... :)

fakta A/S

Vores Fakta styres af teenagere

Fakta på Kastetvej, Aalborg er en rodebutik, hvor der sjældent er styr på vare, priser eller ekspeditionen ved kassen. Det tager som regel længere tid end 5 minutter, men billigt er det da.

Hotmail

Virker for mig - all around the world

Kan huske man førhen kun kunne tjekke sin mail i udlandet, hvis man havde hotmail.com - har haft samme mail i 15 år og for det meste virker det upåklageligt.

Skat

intet papir spild

Fint med tast-selv, men hvor er kurset i det der skatte-halløj? ;)

Nybolig

Det tog 1 1/2 år...

God service, men det tog 1 1/2 år at få huset solgt og det var før krisen...vi pressede til sidst på, at det skulle i som ugens bolig, så var der gevinst med det samme

Vistaprint

Vistaprint - Billigt og fantastisk

Køber blandt andet visitkort til mit galleri på Vistaprint - fantastisk, nemt og meget at vælge imellem :)

Ikea

IKEA hvorfor har du evnen til at sælge mig alt muligt mærkeligt?

Jamen Gud bevare Ikea - That's all!

Adam ritiene questo recensione utile

Jensens

Et bøfhus, der ikke kan lave røde bøffer...

...i al fald i Aalborg!
Men elsker det alligevel og den der blødende chokoladekage må ALDRIG tages af menukortet - MUMS!
Kan dog ikke give mere end 1 stjerne når et bøfhus ikke formår at servere røde bøffer!

Facebook

Vær en anelse mere konservative, tak

En fornøjelse for et travlt menneske som jeg, at kunne være en del af mine venner og bekendtes liv i periferien, når der ikke lige er tid til andet end cyber-kontakt.
Men lad nu være med at ændre design hver dag! Lad os beholde vores privacy settings, så de giver mening og giv os ikke begrænsing på valg af navn :)

DMI

DMI = Dem Man Ikke (kan regne med)

Vil påstå at vejret sjældent er helt som DMI påstår det bliver...men man kan da som regel regne med det på dagen...for det meste ;)

Just-Eat.dk Aps

Ikke alt giver mening og fremstår lige til

Som overskriften siger - der kan ikke blot være standard indstillinger, hvis ikke alle firmaerne kan indgå i disse standard indstillinger. Og nå ja, kundeservice er så heller ikke helt enige om reglerne, men fantastisk at man kan sidde på sin flade og bestille mad, når man ikke orker selv at lave skidtet :)

venerdì 20 gennaio 2012

Risposta da Just-Eat.dk Aps

Hej Kristina

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at du kan lide konceptet.
Jeg vil meget gerne høre nærmere om de uenigheder, du taler om. Der skal naturligvis være overensstemmelse mellem hvad vores kunder får oplyst.

Jeg vil derfor gerne, hvis du skriver en mail til mig på trustpilot@just-eat.dk omkring dine udfordringer, så vil jeg sørge for at løse det hurtigst muligt.

Mvh. Mette, Kundeservice, Just Eat

Google

Google er min ven - for det meste

Man kan jo virkelig Google næsten alt ikk'!? Se bare her:
Canis culum in tuo naso = "En hunderøv op i din næse".
I love it!

Alka

Stigning til skyerne

Er åbenbart i en kategori, der pt. har fået udbetalt mange forsikringspenge, hvilket går ud over mig - og jeg skal nu bøde med 3000kr. mere om året til mine forsikringer....leder pt. efter nyt og billigere selskab.
De to stjerner er fordi de har været søde at ulykkesforsikre mig med en skulderprotese - dog unden at ville forsikre den...bum bum

Brandos.dk

Kundeservice i verdensklasse

Jeg har bestilt mange gange via Brandos.com (min mand mener alt for mange gange) Der er altid hurtig levering og god service og kun én gang har jeg oplevet fejl ift. bestilt vare, men det blev hurtigt rettet uden yderligere omkostning for mig :)
Vil dog gerne have et endnu større udvalg af Ed Hardy High rise farver (meget gerne noget pink og ekstra spræld)
Tak for en fantastisk hjemmeside :)

mercoledì 18 gennaio 2012

Risposta da Brandos.dk

Hej Kristina.
1000 tak for din meget fine anmeldelse! Når vi får Ed Hardys forårs og sommerkollektion 2012 hjem, lover jeg dig mange fine og farverige High rise sneakers. Du har noget at glæde dig til :-)
Rigtig god dag,
Mvh. Katrine Rasmussen
Country Manager DK

PROFILO - Kristina

Immagine profilo di Kristina
Kristina
Recensore
Donna, 1982
Aalborg, Danimarca

info utente

Kristina, Kvinde, Hustru, Stål-arm, Pædagog, Kunstner (gallerikristina.dk), Gymnast, Godhjertet, Brokkehoved og Perfektionist