PROFILO - Arne Jensen

Recensioni (11)

Cdon

Trist at CDON skulle synke så dybt

Jeg har efterhånden handlet mange gange på CDON, og har umiddelbart været rimelig tilfreds hver gang. Som regel hurtig levering, mindes ikke at jeg har fået en ordre leveret senere end højest på 5. hverdagen.

Men CDON er nu sunket så dybt, at selvom du betaler kr. 49,00 i fragt, så leveres pakkeforsendelser kun til nærmeste posthus.

Jeg synes det er okay, at muligheden for blot at få leveret til nærmeste posthus er der, men skal jeg betale for fragt, så vil jeg sgu også have leveret hele min ordre, og helt ud til den valgte leveringsadresse.

Der findes mange varer i sortimentet, som du kun kan overvåge, og ikke bestille. Uanset om en varer er på lager eller ej, vil jeg mene at man bør kunne bestille den, dog med forbehold for forskudte leveringsterminer, etc. Nøjagtigt som hos største delen af alle andre forhandlere.

Callme

Dårlig dækning

Jeg har før været kunde direkte hos Telia, men med dårlige erfaringer og oplevelser, mest af alt omkring dækningen, men også andre småting som Call Me selvfølgelig ikke skal klantres for. I december 2010 besluttede jeg så, egoistisk som jeg nu end er - for at købe en fødselsdagsgave til mig selv, en ny telefon med et Call Me abonnement, med store tanker på fortiden hos Telia med den ringe dækning.

Da jeg så bedrev mig forbi Jylland, nærmere betegnet tæt ved Løjt Feriecenter, Aabenraa, og min telefon med Call Me SIM-kortet ikke fandt dækning, og operatør navnet skiftede til KUN NØDOPKALD - så faldt hammeren altså. At Telia på mere end 5-6 år åbenbart ikke har forbedret sig, og stadig har kæmpe huller rundt omkring, det er simpelthen for dårligt.
Da jeg så satte et andet SIM-kort i telefonen i stedet, med et selskab på TDC's mobilnetværk, kunne jeg dog få fuld 3G dækning.

Desværre måtte jeg konstaterer, at det stadigvæk er Telia som har landets dårligste mobilnetværk. Dækningen har dog mange flere huller end ovennævnte.

2 stjener angiver "en dårlig oplevelse men uden tegn på ond tro". Da jeg bestemt synes det er en dårlig oplevelse, at der er så ringe dækning at "kun nødopkald" er muligt. kan jeg desværre ikke med god samvittighed give en højere karakter.

lunedì 12 novembre 2012

Risposta da Call me

Hej Arne

Jeg er ked af, at du har oplevet så dårlig dækning.

Det kan tænkes at masten der dækker det omtalte område, måske har været ude af drift i den periode du besøgte stedet.

Når 3G fejler, kan man ved få tryk på sin telefon, skifte over til 2G-netværket.

Thomas
Kundeservice

DR

Hvor blev de 2500 af?

Det kan godt være at DR Byen har mange vinduer i deres bygning(er), men hvorfor er det lige at mine penge skal kastes ud af dem?

Medielicens hører INGEN steder hjemme. TV pakkerne er sgu dyre nok i forvejen.

Jeg vil på ingen måde støtte op omkring sådan noget tvangs vanvid.

FØJ OG FY!

Mads Hansen, Frederik Grøn Schack, PM, Helge, Christian Aadale Mathias F. Svendsen ritiene questo recensione utile

Tilbuds Butikken

SPAM SPAM SPAM

Tja, ret nice man kan vinde konkurrencer uden at tilmelde sig til dem..

Måske de lige skulle omdøbe sig til spam-butikken.dk i stedet for...

Lars Hebsgaard ritiene questo recensione utile

Nettog

God, hurtig og imødekommende

Har altid modtaget varer hurtigt efter bestilling.

Kundeservicen er også i top, man får et hurtigt og venligt svar hvis man f.eks har et spørgsmål til sin ordre og sender en mail, eller lignende.

De fleste priser er endda billigere som standard pris, trods andre forhandlere sætter samme varer på tilbud - så på priserne er der jo heller ikke noget at råbe vagt i gevær for!

Det er bare perfekt..

TELMORE

PERFEKT teleselskab

Af samtlige teleselskaber jeg har været hos, må jeg indrømme at TELMORE har klaret det meste med tilfredsstillende resultat, af samme årsag har jeg efterhånden haft mine mobiler hos TELMORE de sidste mange år.

Jeg har altid oplevet god, hurtig og venlig kundesupport hvis jeg havde nogle spørgsmål og/eller forslag som jeg synes jeg bare måtte kontakte dem omkring. Så det er bare tip top!

Jeg har dog flyttet mit ene nummer til en anden udbyder for at se hvordan og hvorledes det fungere hos dem, og om de lever op til samme standard som TELMORE. Men det er i hvert fald ikke utænkeligt at samtlige af mine numre kunne ende hos TELMORE igen.

Jeg synes godt at TELMORE måtte konkurrere lidt mere på punktet hvad angår forbrugspakker. F.eks ubegrænset sms og mms. Jeg bruger sådan set ALDRIG mms'er, måske har jeg sendt en 5 stykker i mit liv, men ikke flere. Til gengæld bruger jeg af og til en sjat data.
Så kunne man lave den samme service, blot med data i stedet for mms. Så der også var en "Ubegrænset sms og data", som så f.eks inkluderede 1 GB data med 2 Mbit/s, og ved brug af mere, blev den f.eks begrænset til 64-128 Kbit/s som man ser hos en del andre udbydere.
Eventuelt også med andre pakker, f.eks nogle timers tale, fri sms og data, eller lignende. - Og selvfølgelig i et sådant tilfælde, til perfekte, og overskuelige priser.

Deres WebSvar funktion koster penge, men er langt fra ligeså god og veludviklet som hvis man sammenligner med et andet selskab jeg har været hos, hvorved WebSvar funktionen automatisk var med i abonnementet.
Det synes jeg så er lidt ærgerligt. Dog bruger jeg som regel ikke telefonsvarer, og slår den gerne fra. Bl.a. fordi min holdning er at hvis folk har noget vigtigt at sige - så prøver folk vel at ringe igen senere hvis de ikke får kontakt.

Maj Bach Larsen ritiene questo recensione utile

Hobbykaelderen

Altid perfekt

Jeg har altid oplevet god, hurtig og pålidelig service/support. Selv endda på weekender samt den ugentlige fridag i følge åbningsskemaet modtager man svar på mails. Endda også meget sent på aftenen!

Varer er altid hurtigt fremme efter (forud)betaling, og altid godt og forsvarligt indpakket.

Absolut en top klasse hobbyforhandler.

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

Ok handel men manglende information

Jeg skrev til Komplett via email for at høre om lidt mere uddybende information af varen, i form af information som stod på æsken.

Dette kunne de desværre ikke imødekomme da de sender varer ud fra deres hovedlager i Norge og af den grund ikke har direkte adgang til varerne.

Yderligere den pointe med at de sender fra Norge, hvilket jeg med mine handler har oplevet, at det tager lidt længere ekspeditionstid før varerne når frem trækker ligeledes også en smule ned.

Men ellers hvis man ikke lige tager disse momenter i betragtning, må jeg indrømme at det ellers lå efter alt forventning.

Oskar ritiene questo recensione utile

Wannafind.dk A/S

Første klasses hosting og kundeservice

Jeg har gennem 9 år brugt Wannafind.dk som vært for mit web/mailhotel, og må sige at jeg har været yderst tilfreds gennem de ca. 9 år.

Jeg er altid med spørgsmål og/eller små problemer (som på ingen måde har været Wannafind's skyld), mødt venligt og hjælpsomt personale i deres kundeservice.
Kundeservicen er klart i top hos Wannafind.

Jeg ser dog et stort minus - priserne er rimelig høje i sammenligning med deres konkurrenter. Men under alle omstændigheder må man sige at de levere et perfekt og stabilt produkt.

Men på den anden side - hvis man helst ønsker at ofre et par kroner mere, og få noget som med 100% sikkerhed virker perfekt - ja, så er Wannafind.dk faktisk sagen.

HB Elektronik

God support og hurtig levering

Jeg har kontaktet HB Elektronik nogle gange pr. mail, og kun udelukkende fået god support.
Leveringstiden er ligeledes i top, og der gik ikke særlig længe fra jeg sendte en ordre afsted, og til der dukkede et track&trace nummer ind i min mailboks.

Jeg kan på ingen måde finde noget at klage over, og kan varmt anbefale andre at benytte sig af HB Elektronik.

GLS Denmark

Langsom levering og repræsentanter der ikke ved hvad de foretager sig

Jeg bestilte for nylig en stor pakke, som til min store forbavselse blev leveret med GLS. Nå da, tænker jeg. Det må jeg jo så tage med...

Den bliver aftente hos afsender lige før weekenden. Mandag ringer jeg så først på eftermiddagen, for at høre hvor pakken bliver af - og om den overhovedet kommer pågældende dag.
Damen i røret fortæller mig, at hun kan se den desværre ikke er blevet læsset på bilen i dag, så den vil komme efterfølgende dag - om tirsdagen.

Samme sker om tirsdagen, jeg ringer midt på eftermiddagen, og spørg igen.
Der får jeg så meldingen at så han kan se at pakken er ude og køre, men at de desværre grundet lidt snevejr, har problemer med leverancer, og prioritere firmaer før privatpersoner. Og lover, at hvis ikke jeg når at få pakken pågældende dag, vil den senest dukke op onsdag.

Post Danmark har dog ikke haft problemer med leverancer trods snevejret.

Onsdag, så nåede vi så langt. Så ringer jeg igen kl. ca. 15.30, og spørg - og får så her af vide fra damen i røret - at leverancen er bestilt med aftenlevering, og vil komme ud følgende mandag mellem 17 - 22.

Det må da vist siges at være hvad man kan kalde for "styr på tingene".. Eller måske ikke..

Alt i alt tog det 10 dage for en leverance fra Jylland til Sjælland..

Jeg vil nøje overveje fremover, ved bestilling af forsendelser på over 20 kg, om jeg skal finde andre forhandlere. I hvert fald vil jeg så vidt muligt vælge GLS fra.

PROFILO - Arne Jensen

Immagine profilo di Arne Jensen
Arne Jensen
Recensore
Maschio, 1988
Slagelse, Danimarca

info utente

I'm using the computer a lot, and whenever I buy stuff it is usually happening on the internet only, especially because the amount of money you can save doing it that way. For the same reason I would like to share my good and bad experience about these dealers around the net. Hope I can give you a great look on how I feel the dealers treat you. Enjoy.