PROFILO - Martin Thorsen

Recensioni (16)

Bilka

alt i alt tilfreds

bestilte og fik det leveret som de havde sagt, alt i alt en god oplevelse

www.computersalg.dk

Ikke flere indkøb hos computersalg.dk

Har desværre måtte ændre mine 5 stjerner.

Følgende beskrivelse er på et endnu ikke afsluttet forløb...

Har den 23/4-13 bestilt en computer (saml-selv), hvor bundkortet havde 2 bukkede cpu ben. Laver en RMA sag den 30/4-13. De modtager det den 7/5-13 og samme dag får jeg en mail om at de er ved at undersøge varen.

Den 10/5-13 ringer jeg ind for at høre status på denne RMA og får at vide at de ikke har undersøgt den endnu, men han skulle kigge på det efter samtalen.
Han ringer tilbage ca 15 min efter og siger at der er 2 bukkede cpu ben og det ikke er dækket af garantien. Men når varen er modtaget sådan så vil jeg ikke finde mig i at 1100 kr er smidt ud af vinduet. Han tilbyder mig at han, på min bekostning hvis varen tager skade, at prøve at rette de 2 ben ud, hvilket jeg ikke går med til.
Han sender bundkortet ind til leverandøren samme dag til undersøgelse.

Jeg bestiller et andet bundkort (samme model) den 10/5-13 da computeren ikke er til mig og jeg kan ikke vente på at RMA sagen bliver afklaret.
Jeg modtager den nye ordre den 16/5-13 og ser at det "nye" bundkort er et gammel brugt et, men bukkede ben ved audio og usb stik, på bagsiden er der kister i toppen og chipsættet ser ud til at have været overophedet.
Har skrevet en mail, men afventer svar på denne.

Jeg får at vide samme dag, den 16/5-13, at jeg har fået en ombytning af det ind sendte bundkort.


Det virker lidt som om at de har valgt at sende et brugt kort til mig som hævn, fordi at de skulle ombytte det første defekte bundkort.
Men ikke om jeg vil give fuld pris for et brugt produkt. - Giver jo heller ikke nypris for en godt brugt bil.

giovedì 16 maggio 2013

Risposta da ComputerSalg.dk A/S

Hej Martin

Det er naturligvis dybt kritisabelt dit sagsforløb, og ikke et udtryk for den måde vi ønsker at håndtere vores kunder.

Vedkommende som sidder med din RMA sag har intet med afsendelsen af din nye ordre at gøre, så det er absolut ikke en bevist handling fra vores side.

Derimod er varen kommet direkte fra vores leverandør, som vi efter dette forløb nok bør have en alvorlig snak med!

Men tag fat i vores service afdeling imorgen, så kan de hurtigst muligt få ombyttet det bundkort du har fået som ikke står som nyt.

Med venlig hilsen
ComputerSalg.dk

Jens Thøgersen

Boxer TV A/S

En ellers tilfreds kunde, men...

Har pakken Boxer Mix. Da jeg bestilte den i sin tid var det til prisen 189 kr, så kom tv2 på betaling så steg prisen med 20 kr, og nu er TV3 kommet med på og prisen er igen steget med 20 kr.

Det er lidt irriterende at man ikke kan vælge TV3 fra.
Pakken kommer vel igen til at sige når TV3+ også kommer med i...

Vores TV modtager fryser til tider hvor den selv genstarter efter 10 sek. så virker den i mellem 1-2 dage igen.

venerdì 18 gennaio 2013

Risposta da www.boxertv.dk

Hej Martin

Mange tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk, da vi meget gerne vil finde frem til en løsning på din henvendelse. Det har desværre ikke været muligt at komme igennem, vi har derfor fremsendt dig et brev med oplysninger hvorpå vi kan kontaktes.

Med hensyn til vores prisstigning i marts 2013, var denne planlagt før vi fik en aftale på plads med Viasat omkring TV 3. Dette har betydet at de to ændringer er faldet på samme tidspunkt, men har ikke nogen sammenhæng. Det er en generel prisstigning vi har været nødsaget til grundet de stigende priser fra de respektive produktionsselskaber.

Vi har indtil videre ikke kunne nå frem til en aftale om TV 3+, men fra d. 7 juli 2013 vil det være muligt at se TV 3 Puls i nogle af vores basispakker. Vi har dog ingen planer om prisstigning i forbindelse med den nye kanal.

Hvis du ikke ønsker disse kanaler skal være en del af din pakke kan vi anbefale dig at kigge nærmere på en af vores andre basispakker hvor de ikke er inkluderet. Vi har blandt andet TV 2 Pakken som har alle TV 2's kanaler til kr. 129,00 om måneden. Link til pakken: https://www.boxertv.dk/produkter/Pakker-og-priser/ProductGroup-Basiskort/Boxer-TV2-pakken/Boxer-TV-2-Pakken/

Så har vi Flex 8 Pakken hvor du har mulighed for selv at vælge dine 8 kanaler, til kr. 189,00 om måneden, fra d. 1 marts 2013 vil den koste kr. 209,00 om måneden. Link til pakken: https://www.boxertv.dk/produkter/Pakker-og-priser/ProductGroup-Basiskort/Boxer-Flex8/Boxer-Flex8/

Herudover vil der være en halvårlig kortafgift på disse pakker på kr. 389,00.

Med venlig hilsen
Cecilie, Boxer TV.

NB Radio

Super

Bestilte en lørdag havde varene tirsdag.

Coolshop

Bedste sted at handle spil

Endnu engang super hurtig levering...

Av-Cables.dk

Super

Fandt det jeg skulle bruge til en god pris.
Hurtig levering

SmartGuy.dk

Nemt og hurtigt

Ikke så meget at sige.
Efter 2 hverdage fik jeg min vare.

Hedestoker ApS

Super service

Servicen er i top
Hurtig levering

avXperten.dk

Super oplevelse

Bestillingen blev sendt samme dag.

AV-Connection A/S

Super service

Har nu handlet her 2 gange, begge gange har bestillig og levering oplevelsen været i top.

Billigmaskiner

Levering i top

Bestilte en Bosch GSR 18 V-LI, 2 dage efter havde jeg den i hånden.

Efterfølgende har jeg brugt deres kundeservice, heller ingen problemer her.

Trustpilot

Nogen mangler

Siden funktion er god, men der er mangler.
Vil kunne lave flere anmeldelser af samme virksomhed.
Vil gerne kunne bedømme i kategorier, f.eks. Websiden / butik, betaling, levering, produkterne, retunering (RMA) og kundeservice

domenica 29 gennaio 2012

Risposta da trustpilot.dk

Hej Martin

Tak for din anmeldelse

Det er helt bevidst at du kun kan anmelde én virksomhed én gang - alt andet vil være umuligt at administrere i praksis ift snyd med anmeldelser

Mht kategorisering så er vi igang med at udarbejde kategorier man kan anmelde i og ikke mindst sortere i, så man kan få de anmeldelser øverst der eksempelvis omhandler levering - det er dog en større opgave hvorfor vi endnu ikke har en fast dato for lancering

Mvh Line

Trustpilot

Billigbilpleje.dk

Super

Bestilte en torsdag kl 19:15 og pakken blev sendt dagen efter.
Bestilte 2 sæt viskerblade. Det ene af mærke Bosch og det andet var af deres "egen import", begge sæt virker super og af god kvalitet.

TELMORE

Super teleselvskab

Jeg været kunde her i 10 år.
Der er altid god kundeservice når der har været brug for det.

VVS1.dk

Mangler vare ved modtagelse

Jeg har handlet her 2 gange.
Den første var super til 5 stjerner.

Men den anden bestilling (15/01-12) mangler jeg en vare ved modtagelse. Jeg skrev til dem så snart jeg pakkede min pakke ud (22/01-12). Jeg skrev til dem samme dag, men har den 28/01-12 ikke hørt noget fra dem endnu.

Opdate:
Fik en mail fra dem 30/01-12 hvor de skrev at varen var blevet sendt samme dag (22/01-12), derfor havde de ikke skrevet til mig, men den er ikke kommet frem endnu. Snakkede med dem hvor de ville sende det jeg manglede igen i dag den 30/01-12 som pakke så den kunne trackes.

Getmore

Ombytning af defekt vare

Vil gerne give 4 stjerner for de andre oplevelser jeg har haft...
Men kun 0 stjerner når en vare er defekt.

Jeg har snart købt en del hos getmore, og der har aldrig været problemer. Bestilt og modtaget vare nogle dage, hvis ikke dagen efter.


Men sidst bestilte jeg to hardiske og den ene var defekt ved modtagelsen. Snakker med dem og de siger at jeg skal lave en RMA-sag. Jeg sender den ind, og får svar at den vil være forventet klar den 6/6-08 jeg sendte den ind, så de modtog den, den 16/5-08, og har endnu ikke modtaget varen.

Varen var defekt ved modtagelse og skal derfor bare ombyttes til ny med det samme.

PROFILO - Martin Thorsen

Immagine profilo di Martin Thorsen
Martin Thorsen
Recensore
Maschio, 1982
Danimarca

info utente

Jeg er uddannet IT-Supporter men arbejder som montør i byggebranchen.
Jeg bruger nettet rigtig meget til at handle på, da udvalget er gigantisk og priserne er som regel lavere end i butikkerne.

Er ikke bange for at bestille vare fra udlandet, dog skal man passe på når man handler uden for EU. Her skal man lige medregne told og moms og så er det ikke altid billigere.