PROFILO - Nikolaj Bransholm

Recensioni (25)

urniverset.dk

Hurtig levering og super service

Modtog mit mekaniske ur, dagen efter jeg bestilte det. Så super tilfreds med det.
I første øjekast er det et super flot ur, men da jeg skal indstille det, knækker selve hjulet med det samme.

Kontakter dem på email og foklarere dem problemet og sender tilmed billeder af skaden. Skriver at jeg ønsker et nyt ur. Det acceptere de pr. email samme dag. De svare endda tilbage selvom klokken har passeret kl.23!

Dagen efter, da jeg får kigget nærmere på uret, og ærgre mig over at jeg ikke engang får det på hånden inden det gik i stykker, beslutter jeg mig for at jeg ikke ønsker et nyt ur, da jeg ikke synes at det er iorden at det går så hurtigt i stykker, da jeg ikke vil risikere at det går i stykker igen efter min fortrydelsesret er udløbet.

De svarer også på denne forespørgsel og skriver at jeg vil få mine penge retur.

Er meget tilfreds med leveringen og servicen, ikke en finger at sætte på det!
Men det ur som jeg fik, var desværre en mandags model, desværre.

Rossmanns

Ikke en finger at sætte på Rossmanns!

Har siden dag et elsket drengene i Rossmanns, deres tøj og deres historie.
Blev heller ikke skuffet da jeg fik mit tøj. Super lækker kvalitet! Især på deres t-shirts! Har bestilt fra dem to gange, og service og levering er forløbet perfekt!

Mackiespizza

Hyggeligt sted, men dårlig mad oplevelse

Var inde med to venner og spise. Hyggelig var det, men maden var skidt. Har efterfølgende fået konstateret mad forgiftning af den kyllinge burger jeg fik. Den smagte heller ikke som den skulle og jeg bed også mærke i at nogle af mine kammerrats pomfritter var grønne. Så midt under mine eksamner ligger jeg nu i sengen og er meget syg. Ærgeligt, men ellers hyggeligt sted..

quint.dk

Skuffer aldrig!

Besilte et par lækre t-shirts, som jeg fik i løbet af 1-2 dage. Kommunikationen er i top, og deres hjemmeside er lækker og udvalget er iorden!

Tabushop

SEt stoooort 5 tal fra mig!

Fik min t-shirts inden for den lovede leveringstid, og har kun haft gode oplevelser i forbindelse med tabushop!

DJStoreXL.com (Tidligere DJ-udstyr.dk)

God service!

Bestilte et par Dr dre beats høretelefoner. Prisen var fordelagtig og servicen god. Jeg fik dem efter nogle dage, da jeg endelig var hjemme til at tage imod dem. Budet kom hver dag ind til jeg var hjemme. Rigtig dejligt!

Er dog ikke så begejstret for produktet, men det er ikke djudstyrs skyld.

God service og hurtig levering! Så i bund og grund en rigtig god oplevelse!

Thomann

Hurtig levering, gode priser og god service!

Jeg bestilte et par Senheiser høretelefoner, og fik dem i løbet af et par dage. Kommunikationen var rigtig god, og følte at jeg altid var i gode hænder, også i tilfælde af at der skulle opstå problemer.

Deres side er nem og overskugelig, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos thomann

Jacob Weilee Claus Vinther Jensen ritiene questo recensione utile

Trendlovers.dk

Rigtig god oplevelse og hurtig levering!!

Jeg bestilte et par Panuu bukser på tilbud, og fik med det samme en ordrebekræftelse. Nogle timer efter fik jeg mit track n trace, som er rigtig rart så jeg kan følge min varers status.

Dagen efter havde jeg mine bukser. Hurtig levering og en meget tilfreds kunde i nogle nu, rigtig lækre bukser :)

Apple

Hurtig levering!

Fik min iphone 4 i løbet af en uges tid, og deres hjemmeside er flot og nem at bruge.
Også en god service at man kan bestille sin iphone uden sim lås, til os som gerne selv vil bestemme hvilket selskab og penge vi vil kaster efter vores telefon.

Telenor

Er blevet meget fattig som kunde hos telenor

Er blevet prakket nogle lumske og sindssygt dyre abbonomenter på hos telenor, som på ingen måde har dækket eller passet til mine behov. OPKALDSAFGIFT!! Hvad tænker de på!? Det har de dog vidst fået fjernet. Mit førhendværende abbonoment har kostet mig i gennemsnit 300 kr om måneden. Så tegnet selvfølgelig et abbonoment som stort set svarede til det samme, men som nogle gange kunne koste mig over 1000 kr, på grund af nogle latterlige afgifter og takster.

Deres kundeservice har dog altid været vennelige, men har aldrig kunne gøre noget ved mit problem

giovedì 26 gennaio 2012

Risposta da Telenor

Hej Nikolaj,

Jeg er ked af, at du har fået det indtryk af Telenor. Jeg kan se, at du har valgt at skifte selskab nu, hvilket jeg selvfølgelig er ked af. Efter en gennemgang af din konto kan jeg se, at din regning fast har ligget omkring de 3-400 kr. om måneden det sidste halve år. Der er en enkelt regning på omkring 700 kr., hvilket skyldes at abonnementet er blevet ændret og du derfor bliver opkrævet for næsten to måneder.

Jeg håber, du er tilfreds med dit nuværende selskab men håber, at du på et tidspunkt vil overveje Telenor som din teleudbyder igen.

- Maria, Telenor

Trendsales

Auktionsside der er tryg at bruge

Jeg har brugt trendsales et par gange, og de gør meget ud af, at der ikke bliver givet falske bud eller at der svindles med handlerne. Det gør det trygt for mig som bruger at benytte det, og det har fungeret upåklageligt for mig!

lunedì 30 gennaio 2012

Risposta da Trendsales

Hej Nikolaj

Tusind tak for de flotte ord, det er vi rigtigt glade for at høre! :-)

Cecilie Lind, Supportchef

BilligParfume.dk

Hurtig levering og rigtig gode priser!

Bestilte en calvin klein parfume, til en meget god pris. Den var hos mig i løbet af et par dage.
Rigtig god og nem hjemmeside, med et stort og billigt udvalg.

Kan kun anbefales!

Danskespil

Har absolut ingen problmer

Jeg bruger danskespil.dk til at oddse på. Det virker upåklageligt, og har ingen problemer med hverken pop-ups eller flash player. måske kan det skyldes at mit flash player er up to date? I don't know.

Det virker i hvertfald for mig hver gang. Nu bruger jeg det dog kun på odds, og ikke på casino, bingo og alt det andet gøjl.

Så hvis du kan lide at oddse, så er danske spil helt klart hver at prøve.

For mig er de også helt klart de mest troværdige, og har altid fået min gevinst udbetalt (selvfølgelig)

Trustpilot

Gør det trygt at handle på nettet

Jeg benytter mig altid af trustpilot inden jeg handler på en side. Her deler andre og mig selv vores gode og dårlige erfaringer med pågældende sider. Det er super brugbart!

Letsdrink

Som lovet

Jeg havde bestilt tre flasker Ed Hardy vin, som kom til den lovet leveringstid. Jeg blev fuld og flaskerne pynter.

Anders Brogaard ritiene questo recensione utile

Streetman

Hurtig levering og god service

Jeg har bestilt hos streetman mange gange. En enkelt gang fik jeg den forkerte varer og kontaktede så kundeservice. De sendte et returfragtbrev sammen med den rigtige varer. Ikke noget med at vente med at sende varen til den forkerte varer kom retur. De erkendte tydeligt fejlen og beklagede, og der var ikke noget der.

Så meget tilfreds, trods den menneskelige fejl.. det kan jo ske, for selv de bedste :)

Cdon

Stort udvalg, og til tider hurtig levering

Bestilte et par pioneer HDJ-2000 høretelefoner, og de kom i løbet af et par dage. I løbet af en uge gik de så i stykker, og de sendte så et retur brev og jeg sendte dem tilbage igen. Kommunikationen var lang, men det endte til sidst i et tilfredsstillende resultat.

Interflora

Dejligt og nemt og kæresten bliver altid glad!

Interflora er blevet min bedste ven til de dage hvor kæresten og de der fortjener det, skal forkæles særligt meget.

Det er nemt, hurtigt og blomsterne kommer lige til døren!

Coolshop

Billig billig billiiiig!!

Kanon gode priser og super hurtig (GRATIS) levering! Det er lige som det skal være!!

Elgiganten.dk

Utilfredsstillende..

Jeg bestilte i november en playstation 3 over deres netbutik til en fordelagtig pris. Der gik en uge og jeg havde endnu ikke modtaget noget. Jeg ringede derfor til deres kundeservice og fik så at vide at pakken var blevet væk. De sendte derfor en ny, som jeg modtog 3-4 dage senere. Da jeg så endelig fik Playstationen viser det sig at den lamer helt urimelig meget, og oker ikke det cirkus med at skulle sende den retur når de selv skriver det kan tage en evighed.. så der bliver skruget godt op på fjernsynet

CBB Mobil

Dårlig oplevelse med bestilling af mini simkort

Jeg havde lige fået min nye iphone 4, og bestilte derfor et mini simkort hos cbb, fordi at lige så snart jeg gjorde det, vil mit nuværende sim kort blive deaktiveret. men da de lover det nye sim kort i løbet af et par dage, er det ikke noget problem, for kunne godt undvære mobil i et par dage.

Jeg får så ikke mit sim kort, og ringer hver dag og beklager mig over at det ikke er kommet, da jeg ikke kan bruge min nye iphone eller have nogle mobil overhovedet. Jeg ringer frem og tilbage i 14 dage, og det endeste de gør er at sende et nyt kort ud, hver gang jeg ringer til dem, som så resultere i at det sim kort de har sendt ud inden, bliver deaktiveret.

Efter over 14 dage beslutter jeg mig for at afmelde mit abonoment, og skifter til telenor hvor jeg kan få et mini sim MED DET SAMME!

Dagen efter jeg har afmeldt, ligger der 5 mini simkort i min postkasse...

mercoledì 25 gennaio 2012

Risposta da CBB Mobil A/S

Hej Nikolaj

Jeg må beklage den dårlige oplevelse du har haft, i forbindelse med bestilling af nyt simkort.

Under normale omstændigheder, vil man modtage simkortet et par dage efter bestilling, men vi kan desværre ikke gardere os imod at der kan ske fejl eller at der opstår problemer under Post Danmarks levering.

Jeg beklager endnu engang ulejligheden - og ønsker dig en god dag.

Med venlig hilsen
Sanne fra Kundeservice

Billigvoks.dk

VANVIGTTIG HURTIG LEVERING!!

De må da pakke pakker til langt ud på aftenen hos billigvoks.dk, for jeg har oplevet at bestille voks ved aftens tid, og få den om morgenen dagen efter. Virkelig hurtigt! Helt i top! Det er dog kun sket en gang, da jeg kun har bestilt om dagen alle de andre gange, og fået det dagen efter :)

Køber ALTID mit voks hos billigvoks.dk

SmartGuy.dk

Smartguy is the right guy!

Har ingen forbehold overhovedet! Har fået en rigtig god service, og de overholdte leveringen til tiden og det hele var lige som det skulle være.

Jeg ringede til kundeservice for at ændre str. for de bukser jeg havde bestilt, og det blev gjort med det samme. Helt perfekt!

2trendy

2 Trendy: 2 Good 2 Be True!

Bestilte en rigtig fed Gabba trøje, som jeg havde dagen efter! Super hurtig levering som altid! Gratis levering og track n trace, det er bare så lækkert!

Det er en sand fornøjelse at handle hos 2trendy

Streetammo

Super hurtig levering og god kommunikation

Streetammo er en fantastisk fed side med et kæmpe udvalg og hurtig levering. Har altid fået mine varer i løbet af 1-2 dage. Du får track n trace og mail når din varer er sendt. Det er simpelthen i top. Er meget tilfreds og super glade for mine køb!

PROFILO - Nikolaj Bransholm

Immagine profilo di Nikolaj Bransholm
Nikolaj Bransholm
Recensore
Maschio, 1989
Ebeltoft, Danimarca

info utente

Jeg er sælger og er ved at uddanne mig som salgassistent med profil. Jeg benytter mig rigtig meget af internettet til at handle mine varer, da udvalget er stort og priserne som regel er bedre end i butikkerne.

God service betyder meget for mig, da jeg selv beskæftiger mig med det, igennem mit arbejde som sælger.