PROFILO - Malene

Recensioni (7)

Fotogo

Perfekt

Jeg fik anbefalet fotogo (dengang click4foto) for 4 år siden og har brugt den siden. De er billige, ekstrem hurtige og flotte billeder.
Dog bestilte jeg engang 3 t-shirts med tryk hvor de var meget store i størrelserne og rigtig træls statiske. Men rigtigt flot tryk og er stadig flot efter 1 år.

CBB Mobil

Fint

Super fint selskab. Er gode til at hjælpe både over telefon og mail. Dog er der nogle gange uendelig lang kø i telefonen og signal-nettet går nogle gange ned i fuldt ud dækket områder hvor der normalt aldrig er problemer. Men godt, billigt og hjælpende selskab.

Skat

Uoverskuelig

Jeg synes hjemmesiden er meget uoverskuelig og farer hver gang vild. Dog er det dejligt at kunne klare tingene over nettet.

Kids-world.dk

Perfekt

Brugt 1. gang og var tilfreds med alt. Dejligt med gratis fragt. En hjemmeside jeg trygt vil bruge igen.

DBA - Den Blå Avis

Genial

Genial side :) Intet negativt.

Facebook

Dårlig hjemmeside

Dårlig hjemmeside. Den får dog 1 ekstra stjerne fordi det er en god måde at finde gamle venner på.
Spillene på facebook gør, at man stort set konstant skal sidde derinde og spille. Det gør at min datter slet ikke må have facebook, for jeg vil ikke have en datter som konstant skal ind på facebook for at fodre dyr eller høste.
Dårligt at facebook konstant ændres. Dårligt at det er så vanskeligt at slette facebook. Dårligt alle de mails man får, i det facebook ændres så tit, at man konstant skal ind og ændre indstillinger. Dårlig sideopsætning, dårlig måde det fungerer på, når folk skriver til én i en gruppe.

Heaven4kids.dk

Perfekt

Nem bestilling, hurtig levering og tøjet var perfekt.

PROFILO - Malene

Immagine profilo di Malene
Malene
Recensore
Donna
Danimarca

info utente