PROFILO - Gee Şenat

Recensioni (16)

All Over Piercings

Goede service, snelle levering

Ik ben heel tevreden! De piercings worden snel afgeleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. De piercings zijn per stuk verpakt.

Helza Hobbyzaden

Prima

Prima service en levering. Ze hebben een groot aanbod en niet duur!

Marktplaats

Kopen of verkopen..

Vind het een prima site. Voor ieder is er wel wat op te vinden. Verkoop account gaat ook allemaal goed. Toch een ster minder omdat ik nog niet alles ondekt heb, dus er moet nog wat te verdienen zijn.

Mediamarkt

Niet zo gek..

Mediamarkt vind ik een leuke winkel en ze hebben een prima site. Deze is een stuk overzichtelijker dan het voorheen was. Dus alleen maar pluspunten.

Typhone.nl

Prima

Het is al weer enige tijd geleden dat ik bij Typhone gekocht heb maar nooit problemen met ze gehad. Goede levering en leuke deals.

Conrad.nl

Helemaal goed

Heb nu enkele keren gekocht via Conrad en ben er erg tevreden over. producten zijn goed en ze leveren snel.

Zoover

Ontzettend handig!

Zoover vind ik een erg leuke en handige site. Je kan er heel makkelijk een uitgebreid verslag geven over locaties en accommodaties. Ook kun je verslagen lezen van anderen dus je krijgt ervaringen te lezen uit eerste hand. Zo kun je wel heel gericht zoeken en kijken wat voor cijfer een locatie of hotel bijvoorbeeld krijgt. Erg uitgebreid!

Vistaprint

Goede kwaliteit en service

Ben erg tevreden over Vistaprint en bestel er dan ook regelmatig. Producten zijn goed en je kan zelf kiezen in welk termijn het geleverd wordt. Bij eventuele problemen handelen ze snel.

Groupon

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken bij Groupon. Ze bieden leuke deals voor een mooie prijs. Kwaliteit is goed en indien er toch problemen optreden lossen ze dit snel en adequaat op.

Groupdeal

Ze maken veel fouten

De producten die er aangeboden worden zijn leuk en als alles goed gaat is er niets aan de hand. De problemen beginnen wanneer er iets niet goed gaat, want dan gaan ze helaas fouten maken. Ik ben al meer dan een maand bezig om mijn geld terug te krijgen van een deal die (buiten hun schuld om) niet door kon gaan. Ze gaven het verkeerde bedrag terug, maken foute berekeningen en laten je vervolgens erg lang wachten tot je het resterende bedrag terug krijgt. Reageren op e-mails doen ze overigens wel snel.

Jiba

Leuke website met bordevol informatie

Ik vind Jiba een leuke website. Ze hebben veel info en met boeken van vakantie heb ik nooit problemen gehad. Als ik ergens mee zat dan werden direct oplossingen en antwoorden geboden,

Hema

Snelle levering

Ik koop er zo nu en dan wat. Dat is tot nu toe altijd goed gegaan. Ze leveren snel.

BOL

Goede kwaliteit en snel in huis

De kwaliteit is goed, en ze leveren snel.

wehkamp.nl

Komen levertermijn niet na en leveren fake merken onder het mom van echte merken

Met leveren heb ik wel eens problemen. De levertijd is niet actueel dus wanneer er een week staat, maken er na een week weer een week van en dan kan het best zo zijn dat ze er dáárna 4 weken levertijd aan geven.. of zelfs aangeven dat het product niet meer leverbaar is. Maar dan heb jij wel al weken zitten wachten. Ze bieden voor dit ongemak geen oplossing en verschuilen zich achter de woorden dat zij er ook niets aan kunnen doen dat hun leverancier niet de juiste levertijd opgeeft.

Hoewel ze wel vriendelijk en staan ze je netjes te woord staan krijgen ze alsnog géén goede rate van me. Ze leveren namelijk producten onder de naam van een merk dat NIET dat merk blijkt te zijn. SLECHT!!!! (Wii Balanceboard, blijkt helemaal niet van Nintendo Wii te zijn maar gewoon een slap aftreksel van een ander merk dat voor geen meter werkt. #fail!

T Mobile

Al jaren een tevreden klant!

T-Mobile heb ik al jaren, en tot nu toe geen reden gehad om over te stappen. Hopelijk blijft dit zo :) Service is prima en na ingelogd te zijn is vrijwel alles vanuit de website te regelen.

Muziekshop24.nl

Goede kwaliteit en levering!

Order is snel afgehandeld en artikelen zijn snel geleverd. Producten zijn goed.

PROFILO - Gee Şenat

Immagine profilo di Gee Şenat
Gee Şenat
Recensore
Donna, 1984
Side, Paesi Bassi

info utente