PROFILO - Sara Nielsen

Recensioni (10)

dk.bestseller.com

Hurtigt og smertefrit

Anmeldelsen her inkluderer kun ét ordrenummer fordi jeg ikke lige kunne klemme de andre to-tre stykker ind i boksen. Hvad? Der var pæne ting på udsalg!

Lad mig lægge ud med at sige, at ud af de tre-fire leverancer, som jeg har bestilt inden for det sidste halve år, har jeg sendt alt retur. Det er ikke Bestsellers skyld, men min egen fordi jeg bliver alt for let distraheret af tøj på tilbud, der viser sig at sidde bedre på en mannequin end på mig. Til gengæld har jeg kunnet konstatere at Bestsellers retursystem virker upåklageligt.

Hvad angår at få sendt varer til det mørke Jylland går mønsteret nogenlunde sådan:

Dag 1: Bestilling
Dag 2a: Bekræftelse af bestilling
Dag 2b/3: Varen er afsendt
Dag 3/4: Varen kan afhentes

Vi snakker tysk effektivitet, nu gratis takket være GLS. Det varmer meget for en nærig sjæl som mig, der husker en tid hvor fragt og retur kostede 40 kr. pr. stk.; hvad der ikke varmer er den nye "køb for min. 200 kr."-grænse, men hvis det er hvad der skal til for at den eneste anstrengelse, jeg skal gøre mig for at sende en pakke retur, er at smække et klistermærke på ... Top. Det dér tørklæde fra Pieces ser alligevel pænt ud.

Mere generelle ting er hjemmesiden selv. Den knirker en gang imellem i koden og gør det svært at zappe mellem brands, men ellers godt sat sammen og nem at navigere, og udvalget er bredt nok til at tilfredsstille alt fra sippede speltmødre over fattige studerende til teenagere med mors og fars penge. Medmindre du er til haute couture og Louis Vuitton-tasker skal du nok finde noget for dig her.

Nuvoslim

Man kan lige så godt lægge en "Velkommen"-dørmåtte til sin konto

Her er et screenshot af det sted under Vilkår & Betingelser, hvor du som kunde hos NuvoSlim giver dem lov til at malke din konto: http://oi39.tinypic.com/9i4o6p.jpg

Hvis billedet ikke kan ses står der følgende (copy/pasted direkte fra hjemmesiden):

"VEd at klikke in Order Button , accepterer that conditions and Politik about Privatliv . Du accepterer also become indskrevet i 14 - Dages prøveperiode for 45 kroner , and after the prøveperioden udløber , accepterer du , at DIT KORT will be opkrævet 625 kr. pr. at the end of prøveperioden . Du will also be automatically placeret in our auto Skib program , which du will be faktureret en månedlig tilbagevendende gebyr in 625 kroner on the 45. . day , and every 30 days after . Kontakt venligst our kundesupport in +45-80 70 5735 for questions about your ordre ."

Stavefejlene og misk-masket af dansk og engelsk burde være nok til at få alarmklokkerne til at ringe, men under returbetingelserne står der, at man for at annullere sin ordre skal kontakte NuvoSlims kundeservice pr. telefon. Så vidt jeg har kunne læse mig til i vrede internetindlæg fra danskere, der har købt produktet og siden prøvet at kontakte sælgeren, bliver der enten lagt på med det samme eller man bliver sendt direkte til en telefonsvarer. Hvis man er heldig får man lov at snakke med en medarbejder, der ikke taler hverken dansk eller engelsk.

Det er kort sagt en fuphjemmeside. Kan ikke anbefales.

Proshop

Du må nu kysse din tech-pusher

Denne anmeldelse nedfældes på en laptop fra Proshop mens jeg lytter til musik med mine hørebøffer fra Proshop og tager backup af mine filer på min eksterne harddisk fra Proshop. Man kan allerede fornemme tendensen i denne anmeldelse, ikke sandt?

Jeg faldt første gang over PROSHOP ApS under jagten på en digitizer for nogle år siden. Siden da er jeg så småt begyndt at overveje at indgå i et registreret partnerskab med onlinebutikken, da jeg alligevel tilbringer al min tid derinde; sortimentet er latterligt stort og varieret, og adskillige sammenligninger med andre elektronikudbydere bekræfter også, at priserne er dejligt lave. Ikke nødvendigvis den billigste forhandler, men jeg betaler gerne en halvtredser mere for en gnidningsfri handel.

Og gnidningsfri handel får du. Selv efter indkøb for et samlet beløb svarende til et mindre lands BNP har jeg endnu ikke haft større problemer med Proshop. Det eneste, der har generet mig indtil videre, var et fejlkøb, der ikke kunne returneres, men det var pga. undertegnedes saksemord på emballagen og ikke en fejl fra butikkens side. Dog vil jeg tilføje, at der skal intet mindre end en skærebrænder til at trænge igennem emballage til hovedtelefoner, så de er svære at returnere i original indpakning. Hvis jeg skal være ekstra pernittengryn kan jeg også tilføje, at nogle af deres produkter mangler tekniske specifikationer til dem, der er for dovne til selv at google det.

Men Proshop, du er min elektronikpusher, min eneste ene (med lejlighedsvise sidespring), grafikprocessoren, der gør mit livs billedside bedre. Lad os sammen løbe mod solnedgangen med samme hast som din leveringstid, omsvøbt af din kundeservices ubegrænsede kærlighed!

Det er alt.

Sport Tiedje

Er I klar over hvad basketballkurve koster?!

EDIT: Og her kommer den obligatoriske efterkøbssvada samt en fratrukken stjerne. Sport-Tiedje oplyser ikke hvad diameteren er på deres basketballkurve, så jeg endte med at stå med en MEGET stor kurv til en fireårig. Deres returpolitik er til at græde over da man selv skal betale tilbagesendelsen, og med sådan en stor moppedreng vil returomkostningerne hurtigt løbe op.

Sport-Tiedjes varetyper taget i betragtning kan jeg sagtens se igennem fingrene med returfragten (det må alligevel have sine omkostninger at transportere 50 kg håndvægte), men noget oversigt over størrelsesforhold kunne virkelig have reddet min dag.

***

Jeg skulle bruge en basketballkurv til min nevø, den aspirerende NBA-spiller, og kunne efter lidt hurtig research på nettet konstatere, at sådan nogle er allerhelvedes dyre. På et tidspunkt falder jeg tilfældigvis over denne hjemmeside, ser en basketballkurv til en billig penge og klikker 'Køb' hurtigere end min egen skygge. To dage senere står en flink leverandør uden for døren med min pakke.

Så ja. Køb jeres sportsudstyr her.

HM

Onlinehandel uden problemer, MEN...

EDIT: Og så mistede H&M lige en stjerne til deres returpolitik. 40,50 kr. i fragtomkostninger for at returnere varer?! Rend mig langt op [REDACTED]!

Som min primære tøjpusher gennem flere år har H&M en særlig plads i mit klædeskab. Jeg har sjældent benyttet mig af onlinebutikken, da svenskerkædens planlagte infiltration af Danevang betyder, at der er en butik inden for en radius af fem kilometer uanset hvor i landet man befinder sig. I dovenskabens navn besluttede jeg mig dog for at kaste mig over H&Ms onlinebutik.

Deres hjemmeside er nem og overskuelig, gode sorteringsmuligheder, blablabla, yadda-yadda, tekniske aspekter, positiv kritik. Umiddelbart virkede 'Dressing Room'-funktionen, hvor man kan afprøve looks på en virtuel påklædningsdukke, som en fantastisk idé, lige indtil jeg så "dukken" - en sjælløs mannequin fra Helvede, photoshoppet hinsides enhver form for menneskelighed. Det skrækindjagende minde om dens proportionelt unaturlige lemmer og døde, kolde øjne vil hjemsøge mig i mine mareridt. (Kære H&M, har I hørt om the Uncanny Valley? I dumpede.)

Anyhoo, jeg har indtil videre bestilt fra H&M af to omgange; først en jerseytrøje, dernæst tre kjoler, hvoraf sidstnævnte ankom i dag. Fragtomkostningerne på 50 kr. er en torn i øjet på mig, siden det eneste, der forhindrer mig i at sige [LANGUAGE] og bare gå i butikken og hente det selv, er H&Ms frustrerende tendens til at begrænse en del af deres sortiment til deres onlinebutik.

Da jeg så stod med mine varer i hånden (efter en ... *acceptabel* forsendelsestid), kunne jeg konstatere, at der var to problemer. For det første passede farven ikke heeelt med det, jeg så på hjemmesiden. Min hvide jerseytrøje var åbenbart ikke hvid, men creme-ish, min lyseblå kjole havde en mørkere, mere mat nuance, etc. Ikke nok til at jeg returnerede dem, men nok til at min indre farveskala-anomali-detektor gik i lockdown for at reevaluere accessories og eventuelle farveclash.

Andet problem kan andre sikkert skrive under på: Kvaliteten. Stoffet er så tyndt at forskere betvivler dets eksistens, og i værste tilfælde ender man med at ligne en, der har forvildet sig væk fra Istedgade. Ærgerligt, for jeg kan huske en tid, hvor H&Ms tøj ikke gik i stykker bare man pustede på det. Det var angiveligt også dengang deres sortiment ikke var delt op i kategorierne 'relativt pænt, brugbart tøj' og 'designerens syretrip'.

Summa summarum: Upåklagelig handel og fragt, mindre uoverensstemmelser mellem billeder og virkelighed, dårlig stofkvalitet. H&M har som sagt allerede krammet på mig, så butikken får knebent fire stjerner, men jeg er færdig med at købe deres ting online. I butikken kan man i det mindste se hvilken farve det har, og om man ender med at ligne et ufrivilligt stripshow.

Louisee HammelWife ritiene questo recensione utile

Brandos.dk

Denne netbutik fortjener en DRAMATISK anmeldelse!

Sent tirsdag aften.

Alt er stille på matriklen, bortset fra lyden af hænders lette færd over et tastatur. Lang tids overvejelse ender med en beslutning, da jeg endelig vælger et par sko fra Brandos.dk; med forventningens glæde boblende i maven udfylder jeg oplysningerne og trykker 'Bestil'.

En ildevarslende fejlmelding blinker pludselig på skærmen. Den boblende følelse i min mave afløses af en betonklods. Bævende af frygt kontakter jeg kundeservice pr. e-mail.

Onsdag formiddag.

En beroligende mail i min indbakke melder, at alt ser ud til at være i skønneste orden. Samme dag modtager jeg en melding om, at min pakke nu er afsendt. Spændingen stiger.

Torsdag tidlig eftermiddag. En sms tikker ind. "Din forsendelse bliver kørt ud til dig i dag."

Fem timer senere ankommer pakken.

Og der var megen jubel.

***

Alt i alt skal Brandos.dk have ros for godt udvalg, hurtig levering og upåklagelig kundeservice. Jeg har fået en ny skopusher.

Merlin

Ingen klager

Jeg bestilte en elkedel, og alt gled som i olie. Der gik godt nok lidt lang tid før varen landede, men siden det var julesæson kan det vel tilskrives de ca. 500.000 andre bestillinger både Merlin og Post Danmark havde at jonglere med på det tidspunkt.

Fem stjerner. Køb jeres køkkenudstyr her, folkens.

Originalfootwear

Glemte I mig?

Forhandleren skriver på deres hjemmeside: "Varer afsendes senest 2 arbejdsdage efter at din bestilling er registreret.Ved udsolgte varer eller uforudsete forsinkelser vil du blive kontaktet på mail." Jeg bestilte et par gummistøvler d. 1. januar, men d. 9. havde jeg ikke modtaget hverken min bestilling eller en e-mail om, at varen blev forsinket.

Jeg skrev derfor og brokkede mig. Kort efter modtog jeg en mail om at min vare nu var afsendt, og dagen efter landede mine støvler. Så props til OF for at reagere hurtigt og effektivt på sure mails, men det burde bare ikke være nødvendigt at skulle rykke for sin bestilling i første omgang.

e-scarf

Perfekt køb og levering, lidt rod i udvalget

Jeg købte to tørklæder og modtog dem hurtigt og uden problemer. Intet at udsætte på kundeservice, bortset fra at det kunne være godt, hvis man fik en e-mail, der bekræfter, at varen er afsendt.

Hjemmesiden får dog kun fire stjerner, fordi et af de tørklæder jeg købte lidt for tit ikke kunne bestilles. Om det skyldes, at varen er udsolgt eller problemer med hjemmesiden skal jeg ikke kunne sige.

Under alle omstændigheder klart anbefalelsesværdig.

Madamechic

Problemfri

Jeg bestilte en taske torsdag, modtog fredag en e-mail om at bestillingen var sendt, og mandag morgen landede tasken. Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg, ingen problemer.

Bonuspoint for billeder, hvor man kan se taskens størrelse i forhold til en mannequin.

PROFILO - Sara Nielsen

Immagine profilo di Sara Nielsen
Sara Nielsen
Recensore
Donna, 1991
Viborg, Danimarca

info utente

Sjællænder med bopæl i Jylland hvor der som bekendt altid er fem kilometer til alting, så jeg takker internettet for onlineshopping. Jeg køber primært tøj og elektronik, og nyder at krydre mine anmeldelser med vittige indfald og en anelse spydighed.