PROFILO - Jolie Kubini Gambula Larsen

Recensioni (15)

Komogvind

Kom og Vind

Kom og Vind super sjov side bruger alt for meget tid derinde. Men træls med alt det der med poletter.

DR

DR Mama

Dr fedt at man kan se programmer gratis modsat TV2. Men der er desværre tit problemer med jeres flashplayer. Eller super dejligt med DR Mama!

Hotmail

Hotmail

Hotmail er fint der er nogle ting der kunne laves om på og så er der tit problemer med filer osv.

wupti.com

Wupti

Wupti er helt okay, jeg bestilte en computer der for nogle år siden. Den kom indenfor 4 dage og da den gik i stykker reparerede de den, og jeg skulle ikke betale en klejne for det.

Burgerking

Burger"king"

Burgerking er for vildt! God service god mad til billige penge og så smager det 500 gange bedre en på McDonalds, og deres donuts og McFlurry's.

Trendsales

Trendsales

Trendsales er ikke lige toppen, dejligt at man kan sælge sit gamle tøj i stedet for at smide det ud, så nogle andre kan få glæde af det! Men igen det er simpelthen ikke sikkert nok, det er for nemt at snyde og du kan snildt snyde en ung studenter pige på SU for flere hundrede kroner.

Kom igen !

venerdì 30 dicembre 2011

Risposta da Trendsales

Hej Jolie

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, hvis du har haft en mindre heldig oplevelse på Trendsales?

Vi skal understrege, at sikkerheden er noget af det vi prioriterer meget højt.

Både hvad angår vores meget effektive sikkerhedsafdeling, men også med vores nye køberbeskyttelse.

Nu kan jeg ikke finde din sag ud fra dit navn, men hvis du eventuelt skriver til vores support, vil jeg meget gerne se på din sag?

Du kan komme i kontakt med os via dette link: http://www.trendsales.dk/pages/support/default.aspx Du er velkommen til at skrive Att: Kiki.

Jeg håber at høre fra dig, og ønsker dig et rigtig godt nytår.

Kiki, Trendsales Support.

Trustpilot

Ja tak !

Så dejligt med en side hvor man kan gå ind og tjekke andres erfaringer med butikken. på den måde er man sikker på du ikke handler hos en eller anden fusker. Tak Trustpilot !

DMI

DMI

DMI er helt okay, dejligt med en side hvor man kan få tjekket vejret og vide om man nu skal have gummistøvler med til skovturen med Tante Oda.

Lidl Danmark

Mælkesnitter

Lidl er super godt især hvis man vil købe kvalitets slik til billige penge. Men jeg vil nu ikke anbefale at købe grøntsager i Lidl.

DBA - Den Blå Avis

Sikkerheden

DBA har et rigtig godt koncept men der skal altså findes en mere sikker måde at købe tingene på så folk ikke bliver snydt. Det er simpelthen for dårligt at folk bliver snydt for tusinder kroner fordi de er så godtroende om DBA, og så bør de også have mere styr på sikkerheden når folk nu regner så meget med dem.

venerdì 23 dicembre 2011

Risposta da DBA

Hej Jolie

Mange tak for dit input.

Lige netop sikkerheden er noget vi har stor fokus på. Vi har for få uger siden implemteret PayPal til DBA. Her er det muligt at betale for en varen uden at risikere at man ikke modtaget varen. Med PayPal kommer også køberbeskyttelse, som gør at man kan lave en sag, hvis varen man modtager ikke svarer til beskrivelsen. Alt sammen er noget PayPal sørger for.
Da det fortsat er nyt for os har vi valgt at starte med at tilbyde PayPal i enkelte rubrikker, men planen er at det vil være muligt at betale med PayPal i langt de fleste rubrikker inden for kort tid.


Derudover vil der i starten af det nye år blive lanceret validering med NemId. Det vil fungere på samme måde som cpr-validering, men NemId er en mere sikker måde at gøre det på. På den måde kan vi altid finde frem til hvem køber er.

Ovenstående punkter er kun to af de tiltag vi lancerer for at gøre DBA mere sikker. Du kan løbende følge med i hvad vi går og laver på vores facebook side. Derudover høre vi meget gerne fra dig, hvis du har forslag til hvordan vi kan gøre DBA endnu sikre eller hvis du blot ideer til forbedringer. Alt dette kan du oprette i vores feedback system nedenfor, hvor du også kan stemme på de forslag der allerede er kommet. http://dba.uservoice.com/forums/90393-www-dba-dk

Med venlig hilsen
Maja, DBA support

Google

Google

Google er fantastisk du kan finde alt fra billeder af dig selv til toturials med hvordan du bliver en god tegner. Google er noget for sig 1

Apple

Ipod Classic

Apple gør det super godt! Min levering kom efter 3 dage, og produktet holdt hvad Apple havde lovet. Dejligt med et mærke man kan være sikker på holder.

hhv.de

Fantastisk shop!

De har det hele lige fra plader til tøj og de nyeste sneakers. Jeg bestilte en super fed Carhartt jakke og den kom 3 dage efter, blev ret imponeret da butikken ligger i Tyskland. Super fed shop de har det hele !

Drop Dead

Okay levering

Det var en okay service, der godt kunne forbedres. Hvad bestilt nogle sko der gik 14 dage før jeg modtog dem. Og da jeg ville høre om hvornår jeg ville modtage skoene fik jeg hver gang det samme svar om 1-3 dage, så det var jeg lidt træt af. Ellers fed butik med nogle lækre varer.

Anders Eriksen ritiene questo recensione utile

Runforcovershop

Graffiti

- Endelig en ordentlig dansk hjemmeside for graffiti med stort udvalg af de bedste varer, som bliver leveret rigtig hurtigt! Tak for det, og fortsæt det gode arbejde !

PROFILO - Jolie Kubini Gambula Larsen

Immagine profilo di Jolie Kubini Gambula Larsen
Jolie Kubini Gambula Larsen
Recensore
1996
Grenaa, Danimarca

info utente