PROFILO - Andreas

Recensioni (2)

Cinemagic

Lover mere end de kan holde

Man kan ikke stole på leveringstiderne på Cinemagics hjemmeside. Jeg bestilte et LCD TV med en oplyst leveringstid på 11 dage. Dette var en anelse lang leveringstid, syntes jeg, men prisen var god og TV'et var værd at vente på.

Et par dage før jeg skulle have TV'et leveret kontakter jeg Cinemagic for at få bekræftet, at TV'et bliver leveret på aftalte dato. Dette kan Cinemagic i første omgang ikke svare på, men kommer dog efter en del korrespondance frem til, at der nu vil være ca. 3-4 ugers leveringstid.

Cinemagic kontakter mig ikke ang. den forlængede leveringstid - men oplyser mig først om forsinkelsen, da jeg selv rykker for leveringen...

I sidste ende måtte jeg annullere min ordre hos Cinemagic og bestille TV'et hos en anden leverandør, der havde TV'et på lager.

Prcdata

Smertefri betjening

Jeg bestilte et LCD TV hos prcdata om formiddagen - og dagen efter ringede fragtmanden og ville levere om eftermiddagen. Dag-til-dag levering er imponerende.

Problemet var blot, at jeg ikke havde fået besked fra prcdata om at produktet var blevet afsendt, så jeg vidste ikke at TV'et var på vej.

PROFILO - Andreas

Immagine profilo di Andreas
Andreas
Recensore
Maschio, 1980
Danimarca

info utente