PROFILO - K. van Straaten

Recensioni (15)

Coolblue

Géén bezorging de volgende dag ondanks belofte

Ik heb bij Coolblue 4 x iets besteld dat de volgende dag bezorgd zou worden. De laatste keer al voor 11u 's morgens. Ik had met klem gevraagd of ik het de volgende dag in huis zou hebben (voor een van mijn eigen klanten) en dat werd beaamt. Helaas niets ontvangen. Coolblue verschuilt zich achter de bezorgdienst maar dan moeten ze het niet op hun site beloven en/of naar een andere bezorgdienst gaan..
Van de 4 bestellingen 2x niet de volgende dag bezorgd, dat is 50% en dat is teveel als je het beloofd en in grote letters op je site zet. De service is verder wel goed en de bestelling wordt netjes opgenomen en je wordt netjes te woord gestaan. Dus als u ECHT iets de volgende dag nodig heeft ......... think twice want te late bezorging is niet "cool"

Deonlinedrogist

Snel en goed

Snelle vlotte en correcte afhandeling. Het was de 1e keer dat ik hier bestelde dus altijd afwachten maar zal nu zeker vaker bestellen.

Alternate

Flitsend

Koop er af en toe iets voor klanten. Alles is daar snel. De offerte is in notime verzonden per mail. Als je de offerte accordeert heb je in notime de betaal link via de mail binnen en weer even later de bevestiging en nog iets later de bevestiging van de verzending. Steeds de volgende dag in huis. Wat mijn ervaring betreft: Flitsend!!!

123inkt.nl

Niet zo snel maar wel eerlijk en goed.

Voor een klant immitatietoners besteld. Deze "deden" het niet. Gebeld en moest wachten want er moest eerst van alles gecheckt worden. Geen probleem en ook logisch alleen het duurde 2 dgn voordat ik via de mail de beloofde testopgave kreeg. Na de testen te hebben uitgevoerd duurde het 3 dgn voordat ik te horen kreeg dat het probleem inderdaad aan de toners lag. Daarna was het WEL zo dat ze er totaal geen probleem van maakten om de spullen terug te nemen en te crediteren (saldo tegoed voor volgende bestelling). Dus wat mij betreft erg netjes en klantvriendelijk opgelost. Als de snelheid iets omhoog gaat in het verwerken krijgen ze van mij 5 sterren.

Kruidvat

reclame artikelen nooit voorradig

Ik heb inmiddels al minimaal 4x mee gemaakt dat artikelen die in de reclamefolder staan niet aanwezig zijn. Steeds krijg je hetzelfde antwoord: sorry het is niet (genoeg) geleverd. Volgens mij zijn het gewoon lokkertjes om de klant in de winkel te krijgen. Helaas voor hun, ik loop direct de winkel weer uit en kom er de laatste tijd helemaal niet meer. In mijn ogen een vorm van bedrog naar je klanten toe.

Patries74 ritiene questo recensione utile

ING

Slecht sinds het samen gaan met Postbank

Nieuwe pinpas + code aangevraagd. Moet je op 2 verschillende locaties je spullen gaan ophalen. Bij geen van de locaties is een soort afhaalbalie. Je moet een nummertje trekken maar aangezien je in de winkel voor van alles terecht kan zit je uren te wachten op klanten die komen voor de aanvraag van bv een krediet of een verzekering. Zorg dat er een aparte afhaalbalie is die alleen gebruikt wordt voor afhalen van pincodes, passen etc. Nu moest ik 2x 45 minuten wachten. Voor het regelen van de zaken van mijn zoon was het niet anders. Kortom zeer klantonvriendelijk en de mensen achter de balie zijn totaal ongeïnteresseerd en discriminerend. Dit laatste was niet tegen mij maar tegen een klant naast mij die niet goed Nederlands sprak. Hij kreeg te horen dat hij maar moest terugkomen met iemand die Nederlands sprak. De man achter de balie was gewoon onuitstaanbaar.

I.S. ritiene questo recensione utile

Misco

Wisselde service

Heb al diverse keren bij Misco gekocht zonder noemenswaardige problemen. De laatste keer ging alles fout. Geen probleem maar meld het dan en los het op. Nee, ik moest zelf contact opnemen, werd ondanks belofte niet teruggebeld. Kreeg uiteindelijk wel geleverd maar toen er iets ontbrak moest ik weer bellen. Als ik het nog wilde hebben moest ik het opnieuw bestellen en de kosten betalen. Erg kinderachtig de klant te laten opdraaien voor je eigen fouten. Ik denk voortaan eerst na voordat ik daar nog bestel.

Conrad.nl

Fijne zaak, groot assortiment.

De afhandeling van de bestelling ging conform afspraak. De nalevering omdat iets niet op voorraad was ging ook volgens planning en het antwoord via de klanten service werd zoals beloofd binnen 3 werkdagen afgehandeld. Ik heb nu 3x besteld en steeds hetzelfde goede resultaat.

T Mobile

Vlotte afhandeling

Na telefonisch contact alles snel en vlot afgehandeld. Toen bleek dat er iets niet in orde was werd dit dezelfde dag gecorrigeerd en de dag daarna bezorgd. Ook in de winkel in Den Haag waren ze bijzonder behulpzaam. Ik hoop dat dit toekomstig ook zo blijft.

BCC

Maken hun beloften waar

Kom er niet zo vaak maar als ik er ben maken ze hun beloften waar. Goede service, geen flauwekul verhalen. Kreeg verschil met andere zaak heel vlot terug ivm laagste prijsgarantie. Hoop dat de service zo blijft.

Mediamarkt

goede winkel, personeel ongeïnteresseerd

Een winkel met veel mogelijkheden en spullen. Je moet echter geen vragen hebben want het personeel is ongeïnteresseerd en slecht op de hoogte. Ook beneden bij de servicebalie hebben ze totaal geen haast al staan er 10 mensen in de rij. Ze zijn niet vooruit te branden.

Klant 2011 ritiene questo recensione utile

Dell

Goede Service en goede producten

Al jarenlang gebruikt ik de Dell Latitude laptop. Het is mijn 4e en ik heb nooit problemen. De wachttijd bij de klantenservice is soms te lang maar je wordt wel altijd goed geholpen en dat telt. Gelukkig ook geen 0900 nummer.

BOL

Goede zaak, slechte klantenservice

Duurt lang voor er antword volgt op mijn vraag en antwoord is algemeen of onvolledig. Nooit meer...

Mycom

Altijd goed en altijd prettige service

Elke keer als ik binnen kom word ik te woord gestaan zonder iets te hoeven vragen. Goede service bereidheid en kennis. Beter dan bij de overbuurman (in Den Haag). Kom er graag terug.

BigDennis.com

Goede Service, snel geleverd en alles in orde

Via een kennis op de site gewezen en 1e bestelling geplaatst. Heb hier geen spijt van want alles is naar wens verlopen. Een aanrader voor mensen die twijfelen.

Klant 2011 ritiene questo recensione utile

PROFILO - K. van Straaten

Immagine profilo di K. van Straaten
K. van Straaten
Recensore
Paesi Bassi

info utente

Ik ben iemand die regelmatig spullen aankoop voor mijn klanten. Ik ben kritisch ingesteld omdat ik verwacht dat klanten op een juiste manier geholpen worden. Zelf behandel ik mijn klanten ook zo en als er iets fout ga los ik dat op zonder ze aan het lijntje te houden. Zo af en toe log ik in op Trustpilot om enkele beoordelingen te plaatsen.