PROFILO - Christiansen

Recensioni (10)

Photobox

Super god kundeservice

Da jeg bestilte min kalender for 2013 fik jeg sådan en god kundeservice.

Jeg er SÅ glad for min fine kalender og den er i super kvalitet.

Der var lidt opgaver som blev løst undervejs og dem har photobox bare været så serviceminded at løse på rette vis. Jeg kan kun give dem thumbs up.

Det er 2. gang jeg bestiller hos dem, det sidste jeg købte var et fotobog.

Hilsen en MEGET tilfreds kunde :o)

Alka

Fantastisk god kundeservice

Bestilte forsikringer på nettet, men bad om at blive ringet op ang. rejseforsikring. Heldigvis gennemgik vi de forsikringer jeg havde bestilt og så viste det sig at den flinke kunderådgiver kunne få priserne mere ned, og det var jo en fantastisk god service jeg fik.

Har faktisk også fået min veninde over til ALKA - men ALKA ved ikke at jeg står bag... desværre :o)

Billige-Teste.dk

Hurtig og billigt

Det er så nemt og hurtigt at bestille hos Billige-Teste. De sender indtil kl. 22 og det er jo bare hurtig service.
Første gang jeg købte hos dem bestilte jeg 2 pakker, men fik kun en og så skrev jeg bare til dem at jeg kun havde fået 1 pakke, men så sendte de den anden pakke, så jeg havde den dagen efter.

Desværre var jeg udsat for det igen i 2. omgang, men de er så søde og retter op på fejlen med det samme igen. Og da de er hurtig, havde jeg det igen dagen efter.

Vi er jo alle mennesker og heldigvis rettes fejlene med det samme. Det er da service i høj grad.

Jeg kunne sagtens finde på at handle hos dem igen.

FotoSjov.dk ©

Kvalitet i top klasse og kundebetjening til UG

Først og fremmest har jeg fået en super god kundebetjening. De er meget hjælpsomme og nøjagtig.

Deres fotobog er så nem at bruge og man kan jo næsten blive ved og ved med at redigere i den.

Alle billeder vises i flotte og klare kvalitet, papiret er af flot og af høj kvalitet. Betjeningen er super serviceminded, der er altid hjælp enten på telefonen eller mail - endda også hurtigt.

Jeg ville godt have give den sidste stjerne, men kommer i tanke om at der var problemer med log ind et par dage - måske fordi der var for meget trafik eller måske opdatering af siden eller hvad ved jeg - lige da jeg skulle logge ind og kom så ikke ind den dag.

Men derfor er jeg stadig MEGET tilfreds med produktet og jeg er så glad for at få mine digitale billeder i en bog hvor jeg kan bladre og kigge i - det er bare mere hyggeligt at kigge billeder i en bog.

Der er mange muligheder med baggrunde, design, clipart og man kan altid tilføje flere billeder hvis man vil. Der er utallige muligheder for at få lavet en god fotobog.

Jeg vil gerne handle hos FOTOSJOV.DK igen

giovedì 13 settembre 2012

Risposta da FotoSjov.dk

Hej Christiansen,
Tak for anmeldelsen. YES, man skal passe på med at redigere bogen, for man kan blive ved og ved pga. de mange muligheder. Der er dog en del der bruger vores ekspres-skabeloner, da man så kan lave en fotobog på fem min.
Jeg håber, at vi opnår den sidste stjerne næste gang ;-9
Mvh. Anders Grønborg, direktør, FotoSjov.dk

Telenor

Ny telenor kunde

Jeg har været Telenor kunde nu i en måneds tid. Jeg tog i mod deres fantastiske tilbud med at byt en gl. mobil til en ny og få 500 kr. Super godt tilbud og derfor fik jeg lyst til at købe min nye samsung mobil hos Telenor. Selve forhandlingen forgik ved en af de små "ø'er" som er ude foran supermarked og jeg må nok sige at det gik lidt for hurtigt for da jeg kom hjem, var jeg lidt for hastet og vidste ikke meget om det jeg havde købt. Så her stod jeg med et nyt brand af en telefon (har altid haft normal nokia mobil) Så Samsung er min første smartphone og her sidder jeg og skal forsøge at få det til at fungere learning by doing er jo en god måde at finde ud af tingene på.

Men heldigvis fik jeg fat i kundeservice efter weekenden, og de forklarede mig hvordan det kører optimalt.

I går ringede jeg til dem igen, fordi jeg skulle snakke om mit abonnement da jeg ikke brugte så mange timer som jeg var sat til. Fik sat abonnementet ned til mindre, uden problemer. Og da jeg ikke helt brugte deres tv og musik, fik jeg også det annulleret uden ekstra gebyr, trods jeg var startet på en ny måned.

Så kundeservice som jeg kontakter via telefonen er meget behjælplig og venlige og tager tid til en. De små "ø'er" ved centre og supermarked er lidt forhastet. Hastværk er ofte lastværk.

Men tak for en super god service over telefonen :o)

Fullrate A/S

Fullrate yder god kundeservice

Har været fullrate kunde i flere år og de har altid været behjælplig hvis der har været problemer. Så de problemer jeg har haft er ofte blevet ordnet med at få byttet et modem så jeg var up-to-date og også over telefonen hvis de kunne nøjes med det. Men så i løbet af november / december 2011 havde jeg så mange problemer at jeg ofter i en telefonsamtale (fastnet) blev afbrudt og ikke kunne ringet op igen før 5-10 min efter afbrydelsen. Det var rigtig irriterende og så snakkede jeg med Fullrate om problemet og så sagde at de ville få en montør ud og tjekke div. ledninger for det lød som om det var dem som var problemet. Et par dage efter ringer tdc montøren og siger han ikke behøver og skal ind i hjemmet, men at den var gal med kobberrørerne og at de ville skifte dem. Så nu er alt ordnet, og så venlig Fullrate er over for deres kunder, har de krediteret min faktura for jeg skal jo ikke betale for noget som ikke virker optimalt. Det er da service som os kunder kan bruge.

Billig produkt, men især også et godt og udemærkede produkt. Kundeservice og Support er MEGET venlige og behjælplig med det samme.

Har bare et lille skår i glæden, det er at de ofte ikke er til at få fat i når man kommer hjem fra job fordi der så er lukket. Hvis jeg f.eks. opdager at jeg ikke har forbindelse en fredag eftermiddag, er weekenden lang indtil det bliver mandag hvor jeg så kan få fat i Fullrate. Måske man skulle kunne få fat i dem et par timer om lørdagen?? Derfor kun 4 stjerner :o)

Hilsen en tilfreds kunde, hvor produktet kører optimalt igen :o)

Rosendahl Design Group

Super god service

Har stellet Grand Cru og en af mine tallerken er revnet. Efter at have snakket med Rosendahl kundeservice, har jeg fået en aftale om at jeg skal smutte ned hvor jeg har købt den og få den byttet. Jeg fortæller at jeg ikke har bon'en mere, og så siger den venlige dame at jeg bare skal ringe til hende hvis jeg har nogle problemer. Så nu er tallerken afleveret og jeg får en ny når de har flere på lagret.

Det er da super kundeservice fra Rosendahl :o)

Hilsen en store ROSENDAHL kunde, bruger og fan :o)

Thaiairways

Servicen er helt i top

Jeg har fløjet med Thai Airways en del gange - både indenrigs og udenrigs.

Jeg er i bund og grund tilfreds med Thai Airways og især deres servicerende steward og stewardesser. Mangler man et tæppe eller en ekstra pude, så får man det, er man tørstig så får man noget at drikke. Vi sad på business class da vi fløj denne gang og der er også tip top service på. Der er også service når man har siddet på business class når man skal have sin bagage som en af de første og man fik også lige en fast track så man kom ind i landet hurtigt.
Jeg spurgte efter et par ørepropper og sleepers og fik en så god nattesøvn så jeg var frisk da vi landede i Kastrup tidlig morgen.

Fløj også fra Bangkok til Phuket og de er bare så serviceminded. Fik et tæppe fordi jeg småfrøs lidt.

Jeg syntes der mangler lidt flere film at vælge imellem når man skal flyve så langt. I Thai Airways fly til andre lande, er der flere film at vælge imellem. Jeg har nemlig også fløjet med Thai Airways fra Bangkok til Sydney og der var flyet nyere og man kunne både se film og dokumentfilm, spille et spil, høre musik og andre ting. Det er det eneste som er knap så godt i flyet fra Skandinavian til Bangkok., var nemlig med flyet fra Bangkok til Sverige da jeg fløj hjem fra Sydney.

Så mit råd til Thai Airways, få opdateret flyet så det følger med tiden - f.eks. egen skærm til hver sæde - så føles tiden heller ikke så lang.

Hilsen en ellers tilfreds rejsende :o)

Dirk ritiene questo recensione utile

Trustpilot

Super god idé

Syntes at Trustpilot er en side som hvis ikke alle, så mange burde kende. Det er super godt at kan se hvordan div. virksomheder klar sig i virkeligheden. Altså de bedste synspunkter er jo fra kunderne selv, hvordan vi oplever deres behandling, hvordan de klare problemerne, når noget er skidt, når noget er godt og når vi får en positiv behandling af virksomhederne.

Godt at kigge på når man skal skifte til et andet selskab end man har i forvejen - fantastisk at man kan se hvordan man bliver modtaget som kunde på den både gode og dårlige måde. Godt man kan få indblik i hvor det er godt at handle og knap så godt.

MM-Konsol ApS

Nunchuk til Wii

Jeg købte en nunchuk til min WII og det var en ganske god og hurtig betjening og jeg havde den hjemme i løbet af et par dage - og prisen var også god forhold til andre steder :o)

PROFILO - Christiansen

Immagine profilo di Christiansen
Christiansen
Recensore
Donna, 1974
Århus, Danimarca

info utente