PROFILO - Marcel Mirzaei-Fard

Recensioni (12)

MAX

Lang ventetid, for dyrt

Pris, kvalitet, service hænger slet ikke sammen på Max Burger. 50 kr. for en burger er voldsomt, når kvaliteten kun placerer sig et sted imellem KFC og MacD. For uambitiøst, at de ikke prøver at forbedre noget som helst ift. de kæder, der allerede eksisterer. De har næsten aldrig mad liggende klar, og da jeg forelagde ekspedienten dette synspunkt svarede han: "På Max går der altid 10 minutter". Suk. Så er det altså heller ikke svære - specielt når I finder 75 kr. for en menu for en god pris.

www.ordbogen.com

Fremragende

Har aldrig haft nogle problemer. Klasser over alle andre

Airfrance

Udemærket

Havde ingen problemer overhovedet. Automatisk incheckning er smart, og jeg fik biletterne billigere end flere lavprisselskaber kunne tilbyde. Samtidig undgik jeg irriterende rejseagenter.

Av-Cables.dk

Fik hvad jeg betalte for

Bestilte et optisk stik og et vægbeslag - begge leveret til tiden og i høj kvalitet.

Dog ærger det mig, at kablet blev lagt ind i vægbeslaget, og sendt uden yderligere indpakning. Pakken var ret tumlet og ødelagt, men det var ikke noget alvorligt problem.

Jaman

Venlig service, gode priser

Jeg købte et 50 tommer Plasma Samsung og var meget tilfreds med at jeg havde mulighed for selv at hente det en lørdag. Priserne generelt virker fine og ejeren virkede rigtig flink og reel.

Dell

Rigtig høj kvalitet i produktet, men kundeservice halter

Jeg har virkelig været tilfreds med de 2 stationære computere jeg har købt (for hhv. 8 og 4 år siden)..

Jeg har fået support på begge produkter, men det har været fordi jeg har bestilt den (meget dyre) ekstraservice (kan ikke huske hvad de kalder den).

Det der trækker mig ned fra 5 stjerner er helt klart de lange ventetider og det faktum, at man kun hver 3.-5. gang kommer i kontakt med en dansk supporter.. det er så nemt at ændre, så få det nu gjort. Herudover er priserne ret høje, selvom det er et kvalitetsprodukt...

Coolshop

Har bestilt mange gange her

En fin service. De afleverer i maxibreve og det fungerer hurtigt og effektivt. Har aldrig haft de store problemer. Enkelte gange er det lidt uoverskueligt hvad der er deres selvproducerede produkter og hvad der er de originale og nogle gange er beskrivelserne på engelsk.

F.eks. leverer de ikke Football Manager på dansk, kun på engelsk, men de er blevet bedre til at informere om det er et dansk eller engelsk produkt.

Getmore

Handler altid hos Getmore

Jeg har handlet i hvert fald 20-30 gange og de leverer altid til tiden. De er oftest billigst og har fri fragt. Kundeservicen kunne der arbejdes med.

Sentronic.Dk

Snyder med afsending og elendig service

Edit 1:
Læs venligst hans forsvar - manden virker ustabil, og jeg synes hans måde at tale til kunder på taler fuldstændigt for sig selv..

Oprindelig klage:
Jeg bestilte et Invisble Shield Ipod 160 GB som havde 1-2 dages leveringstid. Jeg fik en mail, hvor der stod, at den var klar til afsending. Dagen efter blev pengene trukket fra min konto. Desværre modtog jeg aldrig pakken.
Jeg skriv derfor ind til Sentronic, og hertil svarer de, at de troede at jeg ville have en Iphone Invisble Shield. Han sagde at han ville sende den senere.
Her 3 uger senere har jeg stadig ikke modtaget noget som helst.

Her er det værste: Man kan vælge mellem en forsendelse til 35 kr. (maxibrev) eller 80 kr. (pakke). De siger godt nok, at der IKKE er forsikring på maxibrevet. Men dette betyder dog ikke, at man bare kan tillade at undlade at sende noget som helst!

Hertil kommer en ærgerlig kundeservice, som aldrig informerer om noget, med mindre man selv spørger samt en generel ikke særlig venlig tone - og ingen "beklager" eller "undskyld". Handler altid på nettet, og har aldrig anmeldt en virksomhed så dårligt, som jeg nu gør med Sentronic.

Edit: Efterfølgende har jeg sendt flere mails som er blevet ignoreret, men har efter omkring 20 mails fået sendt pakken. I forhold til den elendige service skuffer det mig, at sælgeren bad mig om at betale ekstra porto "for at være helt sikker på at pakken kom frem". En sådan nærighed skal man lede længe efter. En meget stædig virksomhed og kan kun fraråde folk at vælge dette sted - det virker helt igennem uprofessionelt.

Jørgen, Casper Støvring, Kasper Thorbeche Torsten Kampmann ritiene questo recensione utile

MADLOG

Meget ærlig og innovativ

Jeg har kun godt at sige. Produktet er præcis hvad man forventer, og man kan bruge det som man vil. priserne er ærlige og simple

TDC A/S

Man får aldrig hvad man har bestilt, og man venter i timevis på service

Denne virksomhed er simpelthen rædselsfuld. De snyder folk. Jeg bestilte "Home Duo" til 250 kr., men i stedet sender de mig et produkt, der indeholder det samme, men kostede 290 kr. om mdn. Derudover er deres servicetelefon elendig.

Edit: Desuden, hvordan kan et firma med respekt for sig selv tillade sig at have en mail-svartid på 8-10 ARBEJDSdage? Det taler for sig selv. "Spændende" firma!

CBB Mobil

Fantastisk og overskueligt

Jeg har personligt valgt at andmelde denne virksomhed til 5 stjerner, da jeg meget simpelt, simpelthen aldrig har følt at en virksomhed var mere ærlig, end tilfældet er her. Overskuelige priser (intet med småt)

Morten ritiene questo recensione utile

PROFILO - Marcel Mirzaei-Fard

Immagine profilo di Marcel Mirzaei-Fard
Marcel Mirzaei-Fard
Recensore
Maschio, 1990
København, Danimarca

info utente

Foretager alle elektronikindkøb online. Har et stort kendskab til udbuddet og forventer en høj service.