PROFILO - Morten Johansen

Recensioni (10)

Jensens

Hvis du elsker slagteriaffald og SNOTSALAT så tag på Jensen "Bøf" Hus

Jeg har været der (Jensens skodbøfhus) 3 gange i alt og alle 3 gange var det langt under en standard for hvad man kan tillade sig at severer for folk. Her er hvad der foregik den aller sidste gang jeg nogen sinde kommer der.

Bestilte en medium og fik en totalt gennemstegt, om igen under stor protest fra den sure servetrice, klamme kolde pommes frittes som vi også forlange skulle byttes ud fik hende til at bruge havnearbejder sprog. :-(

Da det endelig efter at have tilbragt 1½ time på et i øvrigt ikke særlig hygiejnisk sted, med madrester på gulvet, beskidte duge osv. fik jeg endelig en rosa stegt bøf, pomfritterne smagte af fritureolie, men gad simpelt hen ikke mere.

Ja og hvad kunne jeg sige om det stykke kød, trevlet med en stor scene af fedt der skulle skæres af. Tænk sig bare hvis vi var gået ned til slagteren og købt en lækker velhængt bøf af den bedste oksemørbrad, at det så havde været dyrere end hos slagteren hvilket jo også siger en hel del om den container med industriaffald Jensens køber ind og fordeler rundt på deres spisestedder.

En ting der kan skræmme de fleste væk fra Jensens er alle de skrigende unger der løber rundt og skal have soft ice, vil man nyde sin mad i fred og ro, ja så er det ikke der man skal komme.

Til slut vil jeg fortælle om en af mine gode venner der var på jensens for 1. gang i sit liv, og også sidste gang. Medens ham og hans kone sad og læste menukortet så han hen i mod salatbaren, der stod en ca. 5 årig pige med beskidt snot og madrester i hele hovedet og på hænderne og øste op på sig tallerken med de selv samme snotindsmurte små pølsefingre.

Min ven fik omgående fat på en sevetrice og fortalte hende at den salat og andre ting var ved at blive smurt ind i spyt og snot, han fulgte med hende og gjorde moderen opmærksom på problemet. Til hans store overraskelse blev han overfuset af denne kvinde med standard kommentaren "du har vist ikke børn selv" hvilket de har.

Servetricen udskiftede ikke de 5-6 bøtter der havde været snotfingre i, men nøjedes lige med at skrabe det øverste væk. Min ven og hans kone forlod stedet omgående, appetitten var pist væk.

Konklusion - hvis du elsker skrigende unger, elendigt kød, kolde pomfritter og dertil lækker SNOTSALAT så er det Jensens du skal spise på.

Peter Friis Juule Leif Skytt ritiene questo recensione utile

Provea

Ubehøvlede telefonsælgere

Hvor er jeg dog hamrende træt af Provea og deres imbecile telefonsælgere, årsagen til at jeg nu farer i blækhuset her på Trustpilot er at nu er jeg blevet ringet op 6 gange af deres plageånder, jeg har høfligt og pænt bedt dem om at slette mit telefon nummer fra deres Database 3 eller 4 gange, men nej.

Det er mig ubegribeligt at 2013's svar på Jehovas Vidner skal plage livet af en, når man nu har tilkendegivet at man ikke gider have deres produkt og jeg må indrømme at jeg svinede den der ringede til mig for 10 minutter siden til med sprogets værste gloser, ikke engang her en søndag kan man få fred.

Og jeg er da superglad for at jeg ikke lod mig overtale til at modtage deres produkter, nu hvor jeg har læst om deres mafia metoder her på Trustpilot.

bjarne nielsene Lasse Klein Wittendahl Nielsen ritiene questo recensione utile

Krifa

Fantastisk Upolitisk Fagforening

Ja det er herligt at Fagforeninger som Krifa findes, totalt upolitisk i modsætning til den ræverøde 3F - der gav 7,5 millioner af medlemmernes penge til Soc. Dem. - SF - og det ynkelige sammenrend af autonome og gammelkommunister (Liste Ø), uden at spørge de 32% af deres medlemmer som der har en anden holdning, nix de måtte bare betale.

Nej her på Krifa bruges pengende på medlemmerne til fantastiske kurser og hjælp i topklasse, hvis man er kommet i klemme.

Og ydermere til en langt billigere pris, fantastisk.

Nu skriver jeg lidt på vegne af min kæreste som er medlem hos jer og hun er super-tilfreds og der er ingen ende for hvad hun kan fortælle om når hun har deltaget i et af jeres kurser.

Ingen tvivl om at Lederne og Krifa står øverst på sejrsskamlen.

Lederne

Perfekt fagforening - modsat griske 3F

Det var simpelt hen utroligt hvor mange penge man kan spare ved at skifte til jeres fagforening. Jeg taler på vegne af min kone, der skiftede til jer fra 3F, da hun skiftede arbejde.

Samtidigt ar det fantastisk rart at vide at pengene går til at hjælpe medlemmerne og ikke bruge 7½ millioner på at støtte de røde incl. de autonone (liste Ø) som 3F lige har gjort.

Mikkelsenmedia

Latterlige betingelser for at sende SPAM

Skulle en dag deltage i en konkurrence på Point.shop - dette er ikke et angreb mod pointshop, da det suverent er deres annoncører der bestemmer indholdet - herunder SPAM-mikkelsen-SPAM-media.dk.

Prøv at læse den kopi af deres betingelser for hvem der på sende SPAM til dig :

"Du er ved at deltage i en af vores fantastiske konkurrencer, og vi ønsker dig held og lykke.

Ved deltagelse kan du forvente af modtage tilbud pr. e-mail indenfor kategorierne:

Helse
Skønhed
Mobil,
Internet,
Ferie og rejser,
Konkurrencer,
Lån,
Tøj,
Mode,
Rabatordninger,
Magasiner,
Film og TV,
It og elektronik,

Alle der deltager i konkurrencen får hver 1 lod i lodtrækningen. Du skal være 18 år for at deltage og der kan kun deltages 1 gang pr hustand. Vinderen får direkte besked via e-mail, hvorfor det er vigtigt du indtaster en gyldig e-mail adresse."

Ja så er man vist dækket ind så 99% af alle firmaer kan sende dig SPAM, vor herre på lokum for nogle betingelser. Andre annoncører nævner 5-10 firmaer ved navn som du giver tilladelse til at sende dig Nyhedsbreve / SPAM - prøv lige at se listen igen. Surt man ikke kan give 0 stjerner. Så jeg skifter jævnligt e-mail som kun bruges til konkurrencer. Så kan de over - spamme en mail der aldrig vil blive læst.

Nok noget af det mest frastødende svindel-firma - vil råde alle evt. annoncører om at boycotte dette SPAM-cirkus

Jensensbofhus

Lige så ringe som i DK

Har tidligere givet en beskrivelse af Jensen Skod-bøf-hus i DK.

Og det er lige så ringe i Sverige. Men oki det var også i 2010.

Bøffer af extrem lav kvalitet, skrigende unger overalt, der dyppede deres små snot-insmute fingre i den salat andre skulle spise.

Var der kun fordi alt andet var lukket, og vores venner fra Sverige har børn der kan komme snot i salaten. ggg.

Det er kun Mc'snask der er værre.

Onlinechancen

ADVARSEL MOD ONLINE-CHANCEN - FUSK OG SVINDEL !!!

Stor var min forundring da der dumpede et girokort på 79,00 ind af døren fra Online-chancen idet jeg ALDRIG har tilmeldt mig dette koncept som i øvrigt også er svindel. Heldigvis havde de sendt mig en velkomst-email, således at jeg kunne bevise at jeg havde meldt mig ud igen inden for de 14 dages frist man havde, men sikke en frist jeg fik mailen ankom den 15. - så jeg kunne lige nå det. Ja havde jeg bare været på weekendtur så havde det været for sent. Umageligt - har også hørt om folk der ikke engang har fået en mail

Der er INGEN der deltager i nogen konkurrencer overhovedet på onlinechanchen og lign, dette så jeg en IT-expert bevise på TV. Men bortset fra det kunne jeg ikke i min vildelse fantasi finde på at tilmelde mig den slags. Jeg kontaktede dette latterlige firma pr. mail og skrev at jeg havde udmeldt mig til tiden så der var jo ikke mere at snakke om.

Allerede den 3. i næste måned fik jeg et girokort på 179 kr. incl gebyr og trussel om incasso og RKI. 4 nye mail afsendes - 7 dage senere modtager jeg en mail om at jeg aldrig har udmeldt mig og hellere se at må få betalt inden 10 dage ellers kommer der kommer et nyt rykkergebyr + incasso og RKI i en meget truende tone.

Og her er det til min rædsel jeg opdager at mange skriver de betalte pengende bare for at få ro. (prøv selv at google onlinechancen). Det må I love mig aldrig at gøre.

Og ganske rigtigt 2 dage senere lå der et tilbagedateteret girokort på 279,00 kr. Hvilkelt er ULOVLIGT Det lykkedes mig efter 1 måned at få Svinet i en telefonsamtale. Og efter at have forklaret ham alt om købeloven - aftaleparegraffer osv. osv. med meget fast og myndig stemme og forklarede dette lille menneske at jeg var klar til at gå hele vejen.

Så lige pludselig skiftede han 180 graders retning og ligepludselig skulle jeg da ikke batale - tak sagde jeg og samtalen er optaget på bånd (løgn - men det virkede) Sendte han bagefter 7 mails hvor han tilsidst bekræftede

Hovedformålet med at skrive dette er selvfølgelig at udgå dette firma, men vigtigst af alt at kæmpe i mod - og ikke bare betale fordi det står incasso og RKI på hans ulovlige girokort og rykkere. Kæmp imod som jeg gjorde det - og ikke bare betale de 79 eller 179 kr. det er jo det han lever af. Han kan i øvrigt ikke sende folk i RKI med 79 kr. som hovedstol. Jeg har oven i købet forkortet mit indlæg.

Men ufatteligt at det ikke er lukket, og svindleren en tur i spjældet.

Morten

Gaming

Fin spilside

Nem , overskuelig - og som en nævner gode admins.

Når man har prøvet den griske og usympatiske KomOgVind - hvor deres admins render rundt og banner folk et år og hjælper deres venner er det herligt at komme til en side som gaming.dk.

en skam man ikke kan give 4½ - så det må blive 5 :)

De mangler lige et par gode spil mere - men så er den også hjemme.

Pia Jensen ritiene questo recensione utile

Mcdonalds

Usundt mc'snask til overpriser

Jeg har til min store rædsel set hvordan denne klamme forvoksede grillbar er skudt op som paddehatte de sidste 25 år - og så kalder de det oven i købet for "restaurant" .

Fx. er 90% af alle deres TV-reklamer rettet mod børn, der så bagefter kan plage sine forældre om at komme derhen. Det koster ca. 300 kr. for en familie på 4 personer, og så er man sulten igen efter 2-3 timer.

Ydermere er det for dårligt at Mc*Donnald ikke engang vil bidrage til samfundet ved at betale den sølle erhversskat, men generer overskudet hen til et eller andet skattely.

Alt i alt et sted der burde boycottes.

Telecomshop

Fremragende pris og service

Jeg har sjældent oplevet noget ligende, gik ind på mobilchck.dk for at finde billigste leverandør på en Samsung S5230 Snow White her svingede priserne helt fra de 733,00 kr. hos Telecomshop op til ca. 13-1400 hos den dyreste for præcis et identisk produkt.

Næste ting jeg vil fremhæve er leveringstiden, som slog alle rekorder, telefonen som var til min søn, blev bestilt tirsdag kl. 16.15 via Nettet.
Og stor var min overraskelse da pakkeposten stod og ringede på min hoveddør onsdag kl. 13.30 - under 24 timer, fra bestilling til levering hos den suverent billigste leverandør.

Ikke just hvad man forventer når man går udelukkende efter prisen, (En ikke kendt forretning - som man normalt har en naturlig skepsis til) og bestillingen blev afgivet kl. 16.15 hvor man forventer at lager og forsendelse forlængst har holdt fyraften, da jeg ringede til junior troede han jeg tog gas på ham, idet han var på besøg da vi afgav ordren dagen før.

Ud over dette modtog jeg pr. mail både ordrebekræftelse og trackingcode til postdanmark - under 2 timer efter ordren var afgivet.

Det er nu ca. 1 måned siden, telefonen virker perfect - vi fik den til ½ pris og leveret som jeg har beskrevet.

Topkarakter til Telecomshop som jeg aldrig før havde hørt om før jeg afgav denne ordre.

M. Johansen - Odense

PROFILO - Morten Johansen

Immagine profilo di Morten Johansen
Morten Johansen
Recensore
Maschio, 1968
Danimarca

info utente