PROFILO - Pernille

Recensioni (17)

DTF travel

Boede på Hotel Svanen i Billund

Dejligt ophold, som blev bestilt gennem Dtf-travel (deal tilbud). Rigtig fint ophold og fair pris. Vi bestilte 3 værelser, som vi fik ved siden af hinanden. Stort minus ved at bestille ved Dtf, er at vi KUN kunne have 2 børn pr. værelse, og de har værelser til familier med 3 børn på Hotel Svanen .o(. Vi har kun et mindre barn, mens venneparret har 3 mindre børn, så vi bookede det ene af deres børn ind via os. Da vi kom derned, kunne der sagtens være 3 mindre børn i opredningen.

Hotelsvanen

Helt fint ophold

Har boet der i 3 værelser med venner og børn fra fredag til søndag og det var et meget fint ophold. Sengene er gode, badeværelserne fine og størrelsen okay. Rengøringen var fin. Stort er veltilberedt morgenbuffet til både børn og voksne. Eneste minus var larm fra fest lørdag aften/nat (vi boede lige til legeplads og festen ;o) ). Vi ville ønske der havde været et mini køleskab, da vi skulle på ture både lørdag og søndag og kunne godt have brugt det til opbevaring af madpakkerne.
Købte opholdet genne Dtf-travel, og det er sansynligvis ikke sidste gang vi benytter hotellet.

Rentalcars

Brug dem ikke.

Vi er så naive at vi har brugt dem 2 gange ;o(. 1. gang var på Gran Canarie i Juni 2011, hvor bilen vi lejede mere mindede om et lig end en bil :o(. Den var så gammel og slidt, at den IKKE burde have været udlejet.
2. gang var i august 2012 i Malaga. Vi valgte dem kun fordi de ringede os op, efter at vi havde søgt priser på deres hjemmeside. Hende vi talte med lovede os at vi ville være sikre på en fin nyere bil denne gang og lovede at alt forsikring var med. Da vi ankom til Malaga lufthavn den 4. august, skulle vi først gå i kælderen og hente bilen. Køen til netop der, hvor de havde reserveret vores bil var mega lang ca 2 timers ventetid (vil vi skyde på), og kun fordi jeg var "fræk" nok til at gå til køen for ikke bestilte biler, for at høre om det kunne være rigtig, så var vi helige at få bilen straks. Hun (fra Goldcar) havde lige en forsikring, som vi skulle købe, og da vi henvidste til, at vi gennem Rentalcars.com havde bestilt bil uden selvrisiko, så sagde hun at det var en tilbagevænnende problem i forhold til info(salg) fra Rentalcars.com, for hvis vi var skyld i en ulykke, så ville vi være "hænge" på regningen til den modkørende, såfremt vi ikke købte deres forsikring til 72 euro. Da vi jo ikke kunne undværre bilen og ej hellere undersøge på dagen, måtte vi pænt betale de 72 euro ekstra. Vi kontakte samme dag Rentalcars.com på skrift fra mobilen, men fik besked om at vænne tilbage, når lejeperioden var udløbet. Det gør vi så og få en mail retur, at de vil kontakte os inden 28 dage. Knap 3 uger efter får vi en sludder for en sladder fra Rentalcars.com, som vi intet kan bruge til og de 72 euro, er bare smidt ud af vores feriebudget.
VI vil IKKE anbefale andre at leje herigennem, det er billigere og nemmere at gå direkte til dem der udlejer bilen. Rentalcars.com kan jo nemt skrive uden selvrisiko, men det er jo udlejeren, der i sidste ende laver kontrakten og i dette tilfælde kostede det så 72 euro, for at undgå en kæmpe regning.
ps. fra bestilling til afhentning af vores lejet bil, rykkede flyselskabet vores flytider, og da vi gav besked til Rentalcars.com fik vi besked på at skulle det ændres, så ville det koste som en ny reservering = ca. 1500 kr., og vi skulle selv kontakte Gold cars at vores fly kom senere..... Så endnu en grund til at leje direkte hos biludlejningsfirmaet

Av-Cables.dk

meget tilfreds

Det er efterhånden nogle måneder siden jeg handlede her, men jeg var så tilfreds at jeg ikke lige glemmer det. Bestilte sidste på dagen, og fik det dagen efter. Det var så billigt at jeg beholdte varen, selvom jeg faktisk opdage jeg ikke havde brug for den ;o).

SmartGuy.dk

super tilfreds

har handlet flere gange og er super tilfreds. Det er også nemt at returnere, hvis varene ikke passer.

www.computersalg.dk

Købte en håndmixer

Hvem ville have troet man kunne købe en håndmixer via computersalg.dk ;o). Jeg var så glad for den gamle at jeg bare googlede efter en magen til. Desværre var den udgået, men jeg fandt den nye model til en besparelse på 120 -200 kr. ved computersalg i forhold til butikspriser. Minus er at der ikke var et billede af varen, så jeg var lidt usikker på om den det nu var den rigtige håndmixer. Og så bestilte jeg fredag, og kunnne "først" få varen onsdag. De var super søde til at svare på mail, da jeg forsøgte om den kunne komme hurtigere ( da jeg virkelig manglede en ny) - men hvad kan man egentlig forvente ;O)). Det er ikke sidste gang jeg handler her, når prisen er god, og jeg vil anbeale andre at handle her.

Streetman

Kun godt at sige

Jeg bestilte sent søndag og de kom med Post Danmark tirsdag. Det var dejligt hurtigt. Jeg vil holde øje med siden til en anden gang.

Billigvoks.dk

Super levering

Bestilte sent en dag og modtog pakken dagen efter. Ovenikøbet var det billigt. Eneste minus er at man skal handle for over 499 for gratis fragt, men da fragten kun er 35 kr. er det acceptabel. Jeg køber helt sikker her næste gang.

Eovendo

Vil ikke anbefale

Har været med fra start, men har ikke tillid til dem. Først er man med, hvor man kun får lodder, så skal de første 10 kr. til donation. Jeg fik flere ens reklamer om dagen og flere end de 2 jeg skulle på dagen. Da de skulle finde ud af fejlen, beder de om log fra min computer. Jeg bryder mig ikke om at de skal se på min computer og helt fra 1. dag var jeg ikke tryg ved at den kørte automatisk på min harddisk. Jeg vil til en hver tid fraråde folk at melde sig til, så hellere undværre de små penge. Vil gerne se reklamer på nettet mod betaling, men så skal de ses der og ikke være afhængig af min computer.

mercoledì 13 giugno 2012

Risposta da EOVENDO ApS

Hej Pernille,

Vi har kørt en række systemtests og ikke fundet uregelmæssigheder eller fejl. Systemet virker efter hensigten, men vi er altid parate til at hjælpe. Vi talte om flere løsningsmodeller under vores email korrespondance, vi er derfor kede af, at du ikke længere ønsker at være med. Mht. til logfilerne fra Eovendo, så spurgte vi om disse for at hjælpe dig med at løse problemet, da vi som nævnt ikke har registeret fejl i systemet. Vi har ikke selv adgang til programmets logfiler. Igen gør vi opmærksom på, at logfilerne kun indeholder tekniske beskrivelser af fejl, som programmet Eovendo har oplevet.

Med hensyn til lodder, donation og afvikling fra din computer, er du blevet gjort opmærksomt på vilkår og afvikling under Eovendo's pre-launch, da du tilmeldte dig. Eovendo er en helt frivillig platform, hvor du har mulighed for at optjene en økonomisk belønning som kvittering for at have set reklamer. Det er på ingen måde et arbejde eller en fuldtidsbeskæftigelse, men et gode for dig der godt kan lide reklamer. Den bedste løsning for afvikling af reklamerne er gennem vores program. Alternativet, som er streaming, er en meget dyr løsning, som ikke frigiver tilstrækkelige midler til brugerudbetaling.

ShopWithSocks.com

Super handel

Kan anbefale virksomheden. Købte 9 par strømper og fik special tilbud med 10 ekstra strømper. Alle ser ud til at være en god kvalitet, og det bliver vist ikke sidste gang vi handler her. Hurtig levering.

www.laerkeoglillebror.dk

hurtig levering

Hurtig levering, kan kun anbefales

Living Scandinavia

Super handel

Jeg har handlet for 1. gang med Living Scandinavia og det bliver nok ikke sidste ;o). Jeg var sent ude mht. bestilling og sendte derfor en mail til firmaet og fik hurtig svar retur at varen var på vej til mig. De kom ganske rigtig dagen efter og sørme og der ikke også lå et stykke sæbe ved min nye Fit Flop sandaler ;o). Meget positiv oplevelse.

Ps. vil lige gøre obs. at gratis levering er super kundeservice ;o)

Prispresseren

Fin service

Der stod på hjemmesiden, fri fragt på alt, men da jeg bestilte ville der kun være fri fragt, hvis jeg selv hentede. Jeg gjorde obs. på det på Fb siden, og efter nogle få dage, kom fragten retur på mit kort.

TELMORE

Super Teleselskab

Her er aldrig problemer og deres kundeservice er i top + til at få fat i.

Ebay

Kan anbefale

Jeg købte et cover til min iphone 4s, til langt under prisen i Dk, så kan anbefale at købe der. Var noget spændt på om det kom frem, men det kom inden for fristen, og mindre end en uge efter jeg bestilte.

Elgiganten.dk

Super handel

Bestilte sidste på dagen og fik varen leveret til døren 2 dage efter (gratis), hvilket er hurtig her i jule perioden. Varen er endnu ikke pakket op, men alt ser fint ud.

ezzence.dk

super hurtig levering

Helt tilfreds og hurtig levering.

PROFILO - Pernille

Immagine profilo di Pernille
Pernille
Recensore
Donna
Danimarca

info utente